Πάτρα: Επεισόδια και επίθεση από αντεξουσιαστές σε νεαρούς που φέρονται να ανήκουν στη Χρυσή Αυγή

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα σήμερα στην πλατεία Όλγας της Πάτρας, στο ύψος της Ρήγα Φεραίου, με πρωταγωνιστές ομάδα αντιεξουσιαστών και δύο νεαρά άτομα.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο νεαροί επιχείρησαν να περάσουν από το κάτω μέρος της πλατείας Όλγας και μέλη μιας αντιεξουσιαστικής ομάδας σύμφωνα με τα λεγόμενά τους αναγνώρισαν τον έναν μέσω φωτογραφίας που όπως υποστήριξαν έχει αναρτήσει στο facebook ως μέλος της Χρυσής Αυγής.
Τότε αντιεξουσιαστές εγκλώβισαν τους δύο νεαρούς με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και τον τραυματισμό τους. Οι δύο νεαροί αιμόφυρτοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή επικρατεί στο σημείο του επεισοδίου ένταση. Σε επιφυλακή τέθηκαν πριν από λίγο οι δύο διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες σταθμεύουν έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας καθώς μετά την επίθεση ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο σε δυο μέλη της «Χρυσής Αυγής», εκφράζονται φόβοι για επεισόδια. Το επεισόδιο συνέβη επί της Κολοκοτρώνη και Ρήγα Φεραίου, στον πεζόδρομο. Πλήθος κόσμου βγήκε από το εργατικό κέντρο, όπου γινόταν συνέλευση.
Στο μεταξύ ομάδα 30 περίπου ατόμων μετά την επίθεση και τον τραυματισμό των δυο νεαρών κατέφυγε στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας όπου και παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα.


Πηγή - αναδημοσίευση: http://www.dete.gr/

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20/09/2013 - 21:29