Βολές Κεδίκογλου κατά του Αλέξη Τσίπρα

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βάζει στο ίδιο σακί την κυβέρνηση και τη Χρυσή Αυγή», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Αναφερόμενος στην χθεσινή ομιλία του κ. Τσίπρα στο Πέραμα, ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε πως ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ «καταλήγει να μιμείται αυτούς που καταδικάζει» και επανέλαβε το κάλεσμά του προς όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να υψώσουν ένα φραγμό απέναντι στη βία. 

«Έχουμε όλοι τις ευθύνες μας...Τώρα είμαστε όλοι σοφότεροι...Η δημοκρατία μπορεί και ξέρει να αμύνεται αποτελεσματικότατα απέναντι στους εχθρούς της», τόνισε αναφερόμενος στη δράση της Χρυσής Αυγής.

H δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν ο καταλύτης για να επισπευστούν οι έρευνες και οι άλλες ενέργειες στις οποίες είχαν προχωρήσει οι αρχές.

Σχετικά με το κείμενο των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στο οποίο ζητείται η παραίτηση της κυβέρνησης, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι «δεν γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτήν την περίεργη ανακοίνωση και πως δεν αφορά τη συντριπτική πλειονότητα των ανδρών και των γυναικών των ενόπλων δυνάμεων. Αν υπάρχουν ορισμένα μαύρα πρόβατα θα αποβληθούν».

 

Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54