Ειδήσεις από την ΕΡΑ Ρόδου

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα το πρωί, με απόφαση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, ο υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στο αεροδρόμιο της Ρόδου, και  φέρεται να συμμετείχε σε εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγής στο Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου.
Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η Ένορκη Διοικητική Εξέλιξη, ενώ η έρευνα έχει ανατεθεί στην διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ηλεκτρονικές εφημερίδες  ο υπαρχιφύλακας  που υπηρετεί στο αεροδρόμιο της Ρόδου, έχει συλληφθεί από κλιμάκιο των αδιάφθορων που έφτασε στο νησί μας  τη νύχτα. Την Ένορκη Διοίκηση Εξέταση διέταξε ο Αστυνομικός Διευθυντής Νότιας Δωδεκανήσου Αντώνης Βλαχακης μετα και την  έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη όπου εμφανίζει τη Ρόδο να έχει τέσσεις περιπτώσεις ρατσιστικής βίας. Ο αστυνομικός σύμφωνα με την σημερινή δημοκρατική υπέβαλε νωρίτερα την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ενώ η ΄Ενωση αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου ζητά την άμεση διερεύνηση του θέματος.

------Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Μάνος Κόνσολας, με αφορμή την έρευνα που διεξάγεται για τον αστυνομικό , που φέρεται να εκπαίδευε μέλη της Χρυσής Αυγής στη Ρόδο, δήλωσε: «Θεωρώ ότι η Ελληνική Αστυνομία, με τη διαδικασία που προβλέπει ο κανονισμός, πρέπει να διερευνήσει την υπόθεση άμεσα. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές επικίνδυνες και ισοπεδωτικές γενικεύσεις. Πρέπει να σταματήσει το τσουβάλιασμα των αστυνομικών που, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τιμούν τον όρκο που έχουν δώσει απέναντι στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία. Οι αστυνομικοί υπάλληλοι στα Δωδεκάνησα έχουν προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, έχουν μεγάλες επιτυχίες στη δίωξη των ναρκωτικών, στέκονται δίπλα στον πολίτη. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτός είναι ο κανόνας και δεν μπορεί να ακυρωθούν από μία εξαίρεση ή ένα μεμονωμένο περιστατικό», ανέφερε στη δήλωση του ο κ. Κόνσολας.

Η Καθημερινή χθες έγραψε πως Επικεφαλής της οργάνωσης «Πατριωτική Πολιτοφυλακή» στον νομό Ρεθύμνου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή. Απόσπασμα κειμένου, που φέρει τη «σφραγίδα» της «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής», αναφέρει : «Έχουμε κάποιες κοινές ιδεολογικές καταβολές, αλλά οι δρόμοι μας δεν τέμνονται πουθενά, γιατί εμείς είμαστε απλώς ένα νόμιμο εκπαιδευτικό κίνημα».

Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται ότι «η Πατριωτική Πολιτοφυλακή” έχει προσελκύσει εκατοντάδες Έλληνες να εγγραφούν ως μέλη της, έχει πέντε υποοργανώσεις, μια εκ των οποίων βρίσκεται στη Ρόδο. Σε απάντησή της κάνει λόγο για έναν «επικοινωνιακό πόλεμο που σκοπό έχει να μονιμοποιήσει την φίμωση των ιδεών και της ελευθερίας της σκέψης και της επιλογής των Ελλήνων πολιτών» .

-------Το Αγαθονήσι, τους Αρκιούς, το Μαράθι και τους Λειψούς επισκέπτεται ο  πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Χθες βρέθηκε στη Λέρο  όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τη βύθιση του αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως «τιμάμε τους νεκρούς, τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους διόπους του «Βασίλισσα Όλγα» που έπεσαν από εχθρικά πυρά, από τα πυρά του φασισμού και του ναζισμού. Έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, μαχόμενοι για την ελευθερία των Ελλήνων, μαχόμενοι μαζί με τους συμμάχους απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα, που δυστυχώς επανήλθαν στην πατρίδα μας με δύο πρόσωπα.

Το ένα πρόσωπο είναι των νεοναζιστών, οι οποίοι υιοθετούν ως πρότυπά τους εκείνους που κατέσφαξαν τους Έλληνες, εκείνους που δολοφόνησαν τους πατεράδες μας, εκείνους που τους στέρησαν την ελευθερία για αρκετά χρόνια στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το άλλο πρόσωπο του ναζισμού είναι το πρόσωπο του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, το πρόσωπο του οικονομικού Γερμανικού Ράιχ που έρχεται, όχι με όπλα, αλλά με οικονομικά μέσα, να κατακτήσει την πατρίδα μας.

Και οι δύο αυτές μορφές του ναζισμού έχουν το ίδιο πρόσωπο. Οι Έλληνες σύσσωμοι, αγαπημένοι, ενωμένοι, θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα δύο πρόσωπα του ναζισμού, το ναζισμό του Γ’ Ράιχ, που αναβιώνει από εκείνους που ξεχνούν την ιστορία και νομίζουν ότι θα επαναφέρουν στη χώρα της Δημοκρατίας αυτή την ιδεολογία του μίσους, αλλά και το πρόσωπο του ναζισμού του οικονομικού πολέμου, που θέλει να σκλαβώσει την εθνική κυριαρχία της χώρας. Θα προχωρήσουμε χωρίς διχόνοια, ενωμένοι, και θα νικήσουμε ακόμα μια φορά, όπως στον Α’ και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».
Τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνοδεύει η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη.

-------Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης από την ενημέρωση των ευρωβουλευτών κατά την χθεσινή συνάντηση εργασίας με τους τοπικούς φορείς.
Η αναγνώριση της νησιωτικότητας και η καταρχήν δέσμευση για πρόσθετη χρηματοδότηση της περιφέρειας μας δικαιώνει τις προσπάθειες και τον αγώνα μας να πειστεί η ευρωπαϊκή επιτροπή για την αναγκαιότητα η πολυνησιακή περιφέρεια μας να τύχει ειδικής μέριμνας. Η οριστική εξασφάλιση απαιτεί συνέχιση της προσπάθειας όλων όσων συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα. Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο γιατί θα οριστικοποιηθούν τόσο οι άξονες όσο και το ύψος της κατανομής.

Είναι θετική η εξέλιξη της αποδοχής τόσο σε επίπεδο ευρωπαϊκής επιτροπής όσο και ελληνικής κυβέρνησης το νέο προγράμματα να είναι περιφερειακό, και πολυταμειακο.

Επίσης είναι θετική εξέλιξη η καταρχήν διαχείριση από της περιφέρειες του 30% του προγράμματος με προοπτική επί πλέον εκχώρησης, καθώς και μέρος του τομεακού προγράμματος ΕΠΕΡΑ. Η διασφάλιση της χρηματοδότησης των έργων περιβάλλοντος είναι σημαντική εξέλιξη για την περιφέρεια μας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, οι Ευρωβουλευτές ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τις πρόσφατες εξελίξεις και συγκεκριμένα για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ευρωκοινοβουλίου και του Συμβουλίου αναφορικά με το κανονιστικό πλαίσιο της πολιτικής συνοχής, με τους παρευρισκόμενους να έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους καθώς και να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους αναφορικά με τη νέα προγραμματική περίοδο.

----- Ανοιχτή συζήτηση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα την αναθεώρηση του Συντάγματος, με εισηγητή τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, πρώην Πρόεδρο του Συνασπισμού, απόψε  στις 7 και μισή  στο Δημοτικό κινηματοθέατρο Ρόδου.
Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι επικεφαλής της ομάδας εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ για το κράτος, το πολιτικό σύστημα και το Σύνταγμα.
O Συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός μιλώντας στην ΕΡΑ Ρόδου υπογράμμισε πως είναι ανάγκη να διεκδικήσουμε την ακύρωση της πολιτικής που εφαρμόζει η Κυβέρνηση κατόπιν εντολών της Τρόικας.

-----Η Γενική Συνέλευση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ρόδου αποφάσισε χθες να καλέσει τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, μαζί με τους Συλλόγους Διδασκόντων όλων των σχολείων, να συγκαλέσουν μέχρι τις 3 Οκτωβρίου  Γενικές Συνελεύσεις, για να συζητηθούν τα προβλήματα και να παρθούν αποφάσεις για τον τρόπο δράσης των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων- εκπαιδευτικών

Κατόπιν καλεί σε  Νέα Γενική Συνέλευση όλων των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της Ρόδου, όπου θα συζητηθούν οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των σχολείων, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου  και ώρα 7.00μμ, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου. Στην ανακοίνωσή της η  διοικούσα της Επιτροπής Αγώνα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ρόδου  αναφέρει:

Όλοι μαζί διεκδικούμε:

• Καμιά συγχώνευση σχολείου-κατάργηση σύμπτυξη τμήματος , που μοιραία θα οδηγήσει σε πολυπληθή τμήματα στις πόλεις και στο κλείσιμο των σχολείων στα χωριά .

• Έκτακτη χρηματοδότηση τώρα στα σχολεία .

• Καμιά απόλυση εκπαιδευτικού. Προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των κενών στα δημόσια σχολεία. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

• Όχι στην κατάργηση των ολοήμερων - τμημάτων ένταξης , ειδικής αγωγής.

• Όχι στην κατάργηση του ενιαίου δωρεάν βιβλίου.

• Να δοθεί ένα μικρογεύμα σε κάθε μαθητή σε όλα τα σχολεία .

• Αναβαθμισμένη ενιαία δημόσια και δωρεάν Παιδεία.

• Ο νόμος για τη δευτεροβάθμια να μείνει στα χαρτιά . 

------Όπως ανακοινώθηκε από το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ύστερα από παρέμβαση του προέδρου του Σωματείου Αθ. Σταμούλη, άρχισε η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους σε ξενοδοχείο της δυτικής πλευράς της Ρόδου, οι οποίοι παρέμεναν απλήρωτοι επί δύο μήνες. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη έληξε η κινητοποίηση των εργαζομένων, η οποία είχε ξεκινήσει από χθες το πρωί.

«Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου βρίσκεται επίσης από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των απλήρωτων εργαζομένων του ξενοδοχείου RHODOS VILLAGE, οι οποίοι από την Τετάρτη, βρίσκονται σε αγωνιστική κινητοποίηση διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους αναφέρει η ανακοίνωση των Ξενοδοχυπαλλήλων Ρόδου και σημειώνει:  Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου, παρά το γεγονός ότι απουσιάζει στην Αθήνα για το ζήτημα του Επιδόματος Ανεργίας, βρίσκεται σε συνεννόηση με τους εργαζομένους στην επιχείρηση, ενώ έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία και με την Επιθεώρηση Εργασίας Ρόδου ζητώντας της να παρέμβει, ώστε να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα. Ο Πρόεδρος είναι σε επαφή και με την ίδια την διοίκηση της εταιρίας, από την οποία ζήτησε να λυθεί άμεσα το ζήτημα. Τελικά ύστερα από την παρέμβαση του, η επιχείρηση άρχισε να καταβάλει μισθούς στους εργαζόμενους από χθες κιόλας».

------Η Τράπεζα Δωδεκανήσου ενόψει της προγραμματιζόμενης για τον Οκτώβριο Αύξησης του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου, ξεκίνησε ενημερωτικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της Δωδεκάνησου, με σκοπό την εκτενέστερη ενημέρωση τους και για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τους τρόπους υποστήριξης και συμβολής τους στην προσπάθεια αυτή.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας οι  παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται πλέον στον ελληνικό στον τραπεζικό κλάδο, οι οποίες καθιστούν την παρουσία των ισχυρών τοπικών Τραπεζών ακομα πιο αναγκαία και ουσιαστική. Στο πλαίσιο αυτό τοποθετείται και η επικείμενη Αύξησης του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας, μέσω της οποίας επιδιώκεται η ενίσχυση των κεφαλαίων της και της θέσης της στην τοπική αγορά, με στόχο την δημιουργία νέων προοπτικών για την οικονομία και τις επιχειρήσεις της Δωδεκανήσου.

Όλοι τους τόνισαν την αναγκαιότητα και τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει η Τράπεζα στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια της Τράπεζας, και πρότειναν ο καθένας ενέργειες και δράσεις για την έμπρακτη στήριξη και συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή, που αφορά όλους τους Δωδεκανήσιους.

Η ανακοίνωση και η έναρξη της Αύξησης Κεφαλαίου προγραμματίζεται εντός του πρώτου δεκαημέρου του Οκτώβριου.

------Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια σε ανήλικη κατ’ εξακολούθηση με την επιβαρυντική περίσταση διάπραξής της από εκπαιδευτικό, ασκήθηκε χθες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου Κωνσταντίνο Μπούτσικο, σε βάρος 56άχρονου  εκπαιδευτικού που υπηρετεί ως διευθυντής σε σχολική μονάδα δημοτικής ενότητας στην ανατολική πλευρά του νησιού. Ο  εκπαιδευτικός φέρεται να ασέλγησε σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού, το οποίο φοιτά στο σχολείο της περιοχής. Ο ίδιος πάντως, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 Οκτωβρίου , ισχυρίζεται ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

-----Συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μια 38χρονη ημεδαπή, καταστηματάρχης, κατηγορούμενη για παράνομη κατοχή και διάθεση όπλων και ειδών πυροτεχνίας.

Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που έγινε στο κατάστημα εμπορίας ειδών κυνηγίου, όπλων και πυρομαχικών της κατηγορούμενης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Δυο (2) συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), με τους φορτιστές τους

• Πέντε (5) σιδερογροθιές με υφασμάτινη θήκη

• Δεκαεπτά (17) σπρέι πιπεριού

• Επτά (7) στυλό εκπομπής ακτίνας λέιζερ

• Είκοσι (20) κροτίδες

 

-----Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Σύμη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης, έντεκα άνδρες υπήκοοι Συρίας κατηγορούμενοι για παράνομη είσοδο στη χώρα.  Όπως προέκυψε από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα τους μη νόμιμους μετανάστες, μετέφερε στο νησί πλωτό σκάφος προερχόμενο από τουρκικά παράλια και αφού τους αποβίβασε, αποχώρησε. Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σύμης.

-----Την αλληλεγγύη και υποστήριξη του αγώνα των εκπαιδευτικών εξέφρασαν μέλη του αγροτικού συλλόγου Κω σε συνάντηση με καθηγητές προσφέροντας τους και αγροτικά προϊόντα.

-----Χθες το απόγευμα μέλη της Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια , για τα αιτήματα των κινητοποιήσεων τους, στο κέντρο της πόλης συζητώντας με καταστηματάρχες και πολίτες.

------Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας , ενάντια στην εφαρμογή του νόμου που καταργεί το επίδομα ανεργίας, καλεί απόψε στις 7 στη Πλατεία Ελευθερίας, τους εργαζόμενους το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων και σερβιτόρων Κω . «Πάνω από 80% των εποχιακά απασχολούμενων ξενοδοχοϋπαλλήλων», επισημαίνει η διοίκηση του σωματείου ,'' αρκετές δεκάδες χιλιάδες θα μείνουν φέτος το χειμώνα χωρίς επίδομα ανεργίας, αφού ο νόμος 3986/11 που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ ,  Ν.Δ , ΛΑΟΣ αποκλείει τους εποχικά εργαζόμενους που συμπλήρωσαν 450 μέρες επιδότησης από τον ΟΑΕΔ, τους αποκλείει από τα ψίχουλα της επιδότησης των 360 ευρώ.

------Για απαράδεκτη καθυστέρηση της εφαρμογής του προγράμματος δακοκτονίας στη Κω καταγγέλλει τη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου ο Αγροτικός σύλλογος Κω. Παρά τις επανειλημμένες αναφορές του συλλόγου και της προϊσταμένης του γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης στη Περιφέρεια ,αναφέρεται στην επιστολή, δεν υπήρξε έγκαιρη δράση παρόλο που οι ελαιοπαραγωγοί είχαν ήδη πληρώσει για τη δακοκτονία, με συνέπεια , τη καταστροφή μεγάλου μέρους της παραγωγής. Ο σύλλογος απαιτεί να πληροφορηθεί τους λόγους της καθυστέρησης και να αναλάβει η Περιφερειακή Αρχή τις ευθύνες της.

------Δημοσιεύτηκαν με διαπιστωτική πράξη του δημάρχου Κώστα Καίσερλη, τα ονόματα των 29 Δημοτικών Αστυνόμων της Κω, που περνάνε για 8μηνο σε διαθεσιμότητα και παύει και επίσημα η άσκηση καθηκόντων τους, μετά τη κατάργηση των οργανικών τους θέσεων.

----Τριήμερη επίσκεψη στη Κω πραγματοποιεί από αύριο Σάββατο ο βουλευτής Δ.Γάκης προκειμένου να συναντηθεί και να συζητήσει με εκπροσώπους φορέων.

-----Οι σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών Κω ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ και της Γένοβας αδελφοποιούνται τη Κυριακή στο πλαίσιο εορτασμού της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Της εκδήλωσης θα προηγηθεί λαμπαδηδρομία προς το Γενικό Νοσοκομείο Κω.

-----Την ορχήστρα Κυκλάδων σε μια ''Συναυλία με τραγούδια από τη Λιλιπούπολη, το Θέατρο και τον Ελληνικό κιν/φο'' υπό τη Διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού παρουσιάζουν, αύριο Σάββατο στις 9 στο Ελληνορωμαϊκό Ωδείο , το τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και η ΚΒ’ Εφορεία Προϊστορικών Αρχαιοτήτων.

-----Ξεκινά  σήμερα στην Πάτμο η 6η συνάντηση αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου και Μούγλων Τουρκίας με θέμα την ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ το ΝΕΡΟ. Η συνάντηση οργανώνεται από το ΤΕΕ Δωδεκανήσου και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Πάτμου . Το TEE Δωδεκανήσου, εδώ και 5 χρόνια έχει υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας με το Επιμελητήριο Αρχιτεκτόνων Τουρκίας επαρχίας Μούγλων, με στόχο την ανάπτυξη επιστημονικής, επαγγελματικής και πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ των φορέων, καθώς και την ενδυνάμωση της αλληλεγγύης και φιλίας μεταξύ των μελών τους.

-----Με αφορμή την Παγκόσμια  ημέρα Τουρισμού θα δοθεί απόψε η  δεύτερη συναυλία με τίτλο : «Τα τραγούδια που ταξίδεψαν εκτός Ελλάδας». Ερμηνεύουν οι Αγαπητός Πάχος και η  Ίριδα Μαυράκη.
Τα «τραγούδια που ταξίδεψαν εκτός Ελλάδας» είναι γνωστά Ελληνικά τραγούδια που ακούστηκαν και από διάσημους τραγουδιστές, συγκροτήματα αλλά και ηθοποιούς. Πολλά τραγούδια στην συναυλία  θα ακουστούν και σε διάφορες γλώσσες, δηλαδή εκτός από την Ελληνική και Αγγλική, Γερμανική, Γαλλική, Ιταλική, Φινλανδική, Εβραϊκή, Τουρκική.

Η συναυλία θα δοθεί  στις 8.30 το βράδυ  στην Πλατεία Κουντουριώτη, πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου . Διοργανωτές των συναυλιών η  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Τμήμα Τουρισμού, Τμήμα Πολιτισμού - Δήμος Ρόδου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54