«Ντου» της Αστυνομίας στους «Bulldogs»

Δύο διαστάσεις, εκ των οποίων η μια ενδεχομένως να έχει ενδιαφέρον, αν τελικά ισχύει, δίνουν εφημερίδες της Πελοποννήσου, για την έφοδο της αστυνομίας, σε σύνδεσμο οπαδών στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Θάρρος" της Καλαμάτας: "Χωρίς άδεια υπήρχε η πληροφορία ότι λειτουργούσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας «Bulldogs», με αποτέλεσμα το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί να κάνουν έλεγχο στα γραφεία τους στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας και συγκεκριμένα στα «Παπλωματάδικα».
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας πήγαν στα γραφεία του Συνδέσμου και σε έρευνα βρήκαν σε φοριαμό γραφείου 6 φωτοβολίδες χειρός.
Εκείνη τη στιγμή στα γραφεία βρίσκονταν 6 μέλη του συνδέσμου, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος και συγκεκριμένα ένας 15χρονος, ένας 24χρονος, ένας 21χρονος, ένας 24χρονος, ένας 32χρονος και ένας 19χρονος.
Οι 6 συνελήφθησαν, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα".
 

Aπό την πλευρά της η εφημερίδα "Πατρίς"  της Ηλείας, σημειώνσει για το ίδιο περιστατικό: "Αιφνιδιαστικό έλεγχο έκανε η Αστυνομία Καλαμάτας το βράδυ της Πέμπτης στον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων «Βulldogs» της τοπικής ομάδας.
Kατά τον έλεγχο εντόπισαν και κατέσχεσαν κροτίδες, ενώ προέβησαν και σε έξι συλλήψεις.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα την Παρασκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος της Αστυνομίας φέρεται να εντάσσεται στο πλαίσιο των ερευνών σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, αφού είχαν διατυπωθεί υπόνοιες για επέκταση της Χρυσής Αυγής σε συνδέσμους διαφόρων ομάδων  στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο, με στόχο τη στρατολόγηση οπαδών".
 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54