Σούπερ Λίγκα: Το πανόραμα της Δευτέρας-6η αγωνιστική

Με την εκτός έδρας νίκη του Ατρόμητου επί της Καλλονής μες 1-0 και την ισοπαλία στα Περιβόλια στο ματς του Πλατανιά με τον Πανθρακικό (1-1), ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά:

Πλατανιάς-Πανθρακικός 1-1

 

Ακόμα μία ισοπαλία (πέμπτη σε έξι αγώνες), πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πλατανιάς που αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πανθρακικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι που άνοιξαν το σκορ στο 49’ με τον Κάσες αν και έπαιζαν με παίχτη λιγότερο από το 82’ (αποβλήθηκε ο Χρήστου με 2η κίτρινη), φλέρταραν με τη νίκη μέχρι το 87’ αλλά ο Ναζλίδης χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στον Πλατανιά.

Κακό ματς με ελάχιστες φάσεις έγινε στα Περιβόλια με τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν παραλίγο το σκορ από τον Ζεκίνια στο 26’ καθώς έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Πανθρακικό σε σέντρα του Ζεκίνια στο 49’ ο Κάσες με κεφαλιά βρήκε δίχτυα 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το σκορ, αλλά στο 82’ οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Χρήστου αντίκρισε για δεύτερη φορά τη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Πλατανιάς αύξησε τη πίεση του και στο 87’ ισοφάρισε με το γκολ του Ναζλίδη 1-1.

Κίτρινες: 61' Ζουμπουλάκης - 6' Ρομέου, 47' Ντιόγκο, 60' Χρήστου, 73' Σέρεμετ, 74' Μίκουλιτς, 91' Τζάνης

Κόκινες: 82' Χρήστου ( 2η κίτρινη)

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Βάσκο Φάισκα, Ζουμπουλάκης (85' Στόλερ), Φερνάντες, Ντα Σίλβα, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (52' Μπέλιτς), Ναζλίδης, Γουνδουλάκης,Τόρες (58' Γιακουμάκης).

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζος (46' Χρήστου) Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Εμποου, Κάσες, Ρομέου, Ίγκορ (25' Ζεκίνια).

 

Καλλονή-Ατρόμητος 0-1

Με τέρμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου από το σημείο του πέναλτι ο Ατρόμητος νίκησε τη Καλλονή με 1-0 στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Χορταστικό ματς έγινε στο ΟΑΚΑ με αρκετές φάσεις στις δύο εστίες και με νικητή τελικά τον Ατρόμητο που πήρε το βαθμολογικό τρίποντο με το εύστοχο πέναλτι του Παπαδόπουλου  στο 62’.

Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 2’ όταν ο Ούμπιντες βρέθηκε απέναντι στον Σιδεράκη, αλλά έχασες το κοντρόλ ενώ στο 11’ ο Σιδεράκης απομάκρυνε με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού. Ο κίπερ της Καλλονής κράτησε ανέπαφη την εστία του στο33’ σε σουτ του Παπαδόπουλου όπως και στο 40’, ενώ στο 42’ ο Ταυλαρίδης δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα σε τετ α τετ με τον Σιδεράκη.

 Ο Ατρόμητος συνέχιζε να πιέζει και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49’ ο Ιγκλέσιας σούταρε ‘έξω από τη περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι.

Στο 61’ όμως ο τερματοφύλακας της Καλλονής έκανε το λάθος, καθώς προσπάθησε να μπλοκάρει τη μπάλα στα όρια της περιοχής, αυτή του έφυγε και όπως γύρισε να την πιάσει ανέτρεψε με το σώμα του τον Ιγκλέσιας στη περιοχή που καραδοκούσε. Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το πέναλτι και βρήκε δίχτυα (0-1) παρά την αντίθετη γνώμη του τεχνικού του Γιώργου Παράσχου. Η Καλλονή φάνηκε στο γήπεδο στο 77’ με την ατομική προσπάθεια του Μανούσου και το σουτ που έφυγε άουτ, ενώ στο 89’ πάλι ο Μανούσος ξέφυγε από τους αμυντικούς του Ατρόμητου, σούταρε χωρίς όμως να βρει στόχο.

Κίτρινες: 10' Λεοζίνιο, 61' Σιδεράκης, 83' Περόνε, 86' Χωριανόπουλος – 25' Ούμπιντες, 67' Ταυλαρίδης

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Καλλονή: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης (72' Σιλιγαρδάκης), Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (72' Περόνε), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χουάνλου (57' Γκάσιτς), Καζάκης

Ατρόμητος: Τσενάμο, Φυτανίδης (38' λ.τ. Νάστος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (68' Μπρίτο), Πίτου, Ούμπιντες, Καραγκούνης (80' Γεωργίου), Παπαδόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54