Ειδήσεις από την ΕΡΑ Τρίπολης

Τρίπολη: Για μια βραδιά «με άλλα μάτια»

Σειρά εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού, οργανώνει στην Τρίπολη το ανεξάρτητο κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια» (http://meallamatia.blogspot.com) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Προβλήματα Όρασης.
Το βράδυ του επόμενου Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2013, ένα δείπνο διαφορετικό από τα άλλα θα λάβει χώρα στην Τρίπολη, στο Τουριστικό Περίπτερο Άλσους Αγίου Γεωργίου. Όλοι οι θαμώνες του εστιατορίου θα πρέπει να φάνε, να πιούνε και να διασκεδάσουν χωρίς να βλέπουν, ενώ μέσα στο μαγαζί θα απαγορεύεται κάθε πηγή φωτός και θα σερβίρουν άνθρωποι με προβλήματα όρασης και εκπαιδευμένοι εθελοντές!

Συντονιστής των δράσεων ο κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, δικηγόρος και Αντιδήμαρχος Ιλίου, ο οποίος έχει γεννηθεί τυφλός και διατελεί σήμερα Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και Τακτικός Εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης.

Μια μέρα πριν ο κ. Αυγουλάς,  θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε σχολεία της Τρίπολης, συζητώντας με τους μαθητές για την καθημερινή ζωή των ΑμΕα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

 

Ναύπλιο :  Αυτό το χωράφι είναι η επιχείρησή σου

Ευρωπαϊκό συνέδριο για την Αγροτική Επιχειρηματικότητα διοργανώνεται αύριο Τρίτη 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Αμαλία του Ναυπλίου, με κεντρικό σύνθημα «αυτό το χωράφι είναι η επιχείρησή σου». Το συνέδριο υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου farms UP.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54