«Μήνυμα συμπαράστασης από τις μικρές σας φίλες»

Ανάμεσα στα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης απ' όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη, τον κόσμο ολόκληρο, από Έλληνες αλλά και ξένους, στο mail μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) αλλά και στα social media www.facebook.com/ERTSocial και https://twitter.com/ErtSocial τα πιο συγκινητικά είναι τα αυθόρμητα και ειλικρινή μηνύματα των παιδιών. Δυο μικρές αδελφές, αλληλέγγυες στον αγώνας μας για Ελεύθερη και Ανοικτή ΕΡΤ και που της είχαμε παρουσιάσει και τις πρώτες ημέρες του αγώνα μας, μας έστειλαν απόψε το εξής μήνυμα (σ.σ. τα υπογραμμισμένα κομμάτια προέρχονται από τα ίδια τα παιδιά):

 

 

 

 

«Αγαπημένη μου ΕΡΤ, είμαι η Θεοδώρα που μαζί με την αδερφή μου Δήμητρα και τους γονείς μας ήρθαμε στο κτίριο της τηλεόρασης το καλοκαίρι και μιλήσαμε για την ΕΡΤ και την αγάπη μας για αυτή. Τη φωνή μας την πήρατε και την κάνατε υποστήριξη για τον αγώνα σας. Καλά κάνατε είμαστε περήφανες γι΄ αυτό είμαστε περήφανες για σας. Δεν μας είχε πει κανείς τα λόγια που είπαμε τότε όπως κάποιοι δεν ξέρω γιατί, έγραψαν στα σχόλια, βγήκαν απ΄την καρδια και το μυαλό μας κι από την αγάπη που μας έδωσαν οι γονείς μας μέσα μας για το καλό το αληθινό την ελευθερία την πρόοδο και την Δημοκρατία την αληθινή. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ, για όλα, τα παιδια, κι ΑΥΤΌ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ. Η μητέρα λέει τιποτα δεν πάει χαμένο, ο πατέρας κι η μητέρα κάνουν πράξη κάθε μέρα τον αγώνα για το καλό.
 
Αυτή την δύσκολη νύχτα πονάω πολύ από μια ίωση με πυρετό κι από όσα γίνονται στην ΕΡΤ.
Θέλω να έρθουμε κοντά σας, κι οι γονείς λένε ότι όταν γίνω καλά θα με φέρουν.
Εγω σας λέω πάλι: Κάντε την φωνη μας αν αυτό βοηθάει τον αγώνα σας , τον αγώνα μας, σήμα σε όλη την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, όπου μπορείτε.
Για μένα έχετε νικήσει στην ψυχή μας να νικήσετε και στη ζωή. Εχω κι άλλα να σας πω ελπίζω από κοντά».
 
Τα δύο κοριτσάκια, η Θεοδώτα και η Δήμητρα, δεν περιορίστηκαν στα λόγια αλλά μας έστειλαν και το βίντεο στο οποίο συμμετείχαν και είχαμε ανεβάσει στο κανάλι μας ertsocialnetworks στο youtube και είχαμε παρουσιάσει και στο δελτίο μας. Παρακαλώ αγνοείστε τα πρώτα 13 δευτερόλεπτα. Δεν αξίζουν τον κόπο.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54

Πολυμέσα