Ειδήσεις από την ΕΡΑ Σερρών

Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας  33, 43 και 45 ετών, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας. Ειδικότερα, στις Σέρρες, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν λίτρα πετρελαίου που είχαν εισάγει από τη Βουλγαρία, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι. Συνολικά κατασχέθηκαν 117  λίτρα πετρελαίου, τα οποία θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Τα προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
 
 
Συνελήφθη στις Σέρρες  55χρονος  για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο
Συνελήφθη στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός ηλικίας 55 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους (265.362,60) ευρώ.Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
 
Πίστα  skateboard στις Σέρρες
Την πίστα SKATEBOARD στο χώρο του πρώην κτηνιατρείου στο κεντρικό πάρκο της πόλης, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης. «Η κατασκευή πίστας skateboard, ένα χρόνιο αίτημα των παιδιών που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα, έγινε πραγματικότητα. δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών. Το κόστος κατασκευής της πίστας καλύφθηκε από χορηγίες επιχειρηματιών.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18/11/2013 - 01:57