Ο Πάγκαλος, η ΕΡΤ και τι θα συμβεί στη χώρα #An_vgei_o_Syriza

To τι θα συμβεί στη χώρα και στον ελληνικό λαό, σε περίπτωση που βγει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, περιέγραψε με σημερινές του δηλώσεις ο Θεόδωρος Πάγκαλος, προτείνοντας σε αυτούς που θα μπορούν, να εγκαταλείψουν τη χώρα αμέσως, το ίδιο το βράδυ των εκλογών. «Μπορεί να βγει και ο κ. Τσίπρας με 70%, οπότε εκεί, όσοι μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα και είμαστε νέοι -διότι εγώ δεν είμαι και δεν μπορώ να το κάνω και θα μείνω εδώ να υπομείνω τη μοίρα μου- θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα φύγουμε. Αλλιώς, θα υποστούμε τη μοίρα που συνοδεύει μια εκλογή του κ. Τσίπρα. Όσοι μπορούν να πάνε στο εξωτερικό, εγώ θα τους συμβούλευα να το κάνουν. Και αμέσως. Το βράδυ των εκλογών. Διότι θα διαλυθεί η χώρα. Το έχει ξανακάνει ο ελληνικός λαός αυτό. Έχει αυτοκτονήσει ξανά…» ανέφερε.  Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αίσθηση στα social media με τη φράση «αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ» να αποκτά σύντομα το δικό της hashtag #An_vgei_o_Syriza

 

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έδωσε και τη δική του εξήγηση για τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό σημειώνοντας  ότι «γραμμή του κ. Τσίπρα ήταν ότι θα ανατρέψει την κυβέρνηση μέσα και έξω από τη Βουλή.

Ανέγνωσε μάλιστα δυο ναυάγια:

Το πρώτο στη Βουλή, όπου, όπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας έγινε καταγέλαστος

Το δεύτερο που ναυάγησε, κατά την πολιτική του παρατήρηση, είναι  ότι καταρρέουν το ένα μετά το άλλο τα κοινωνικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ όπως η κατάληψη των πανεπιστημίων ή των χώρων όπου είχε αυξημένη επιρροή, όπως η ΕΡΤ…»

Με πληροφορίες από την Εφημερίδα των Συντακτών

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19/11/2013 - 17:30