Ο Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους ο ιδρυτής και διευθυντής της BCI Media Ιnc, θα δώσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τετάρτη στις 19:00 στην ΕΡΤopen

Ο Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους ο ιδρυτής και διευθυντής της BCI Media Ιnc που είναι η φωνή της ομογένειας με υψηλή τηλεθέαση θα δώσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ την Τετάρτη στις 19:00 στην ΕΡΤopen

 

Είναι από την Ξάνθη αγαπά την Ελλάδα και από οικονομικός μετανάστης στο Καναδά, δημιούργησε την ΒCI media Ιnc Στόχος του είναι να μη λείψουν τα προγράμματα από κανένα ελληνικό σπίτι ομογενή. Θα συζητήσουμε με τον Αναστάσιο Χατζηθεοφάνους για την πορεία, την ιστορία αλλά και τα σημαντικά μελλοντικά σχέδια της ΒCI Media Inc Η BCI Media Inc εκπέμπει από το 2010 στο Τορόντο του Καναδά αρχικά με το ραδιοφωνικό σταθμό RadioMelodia Toronto.

Το 2013 ξεκινάει το πρώτο της διαδικτυακό κανάλι το NETV TORONTO και NETV TORONTO 2, το παιδικό κανάλι LIFE HD, καθώς το μουσικό CANNALI MUSIC σε συνεργασία με δισκογραφικές εταιρίες από την Ελλάδα. Σήμερα πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν τα προγράμματα της από 126 διαδικτυακές και σε 3 ψηφιακές πλατφόρμες KODI,APPLE TV,ROKU TV. Η BCI Media Inc εκτός από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παράγωγες ασχολείται και με μουσικές παράγωγες.

Μέσα από το ειδησεογραφικό της site, BCI24NEWS παρέχει καθημερινή 24ωρη και πλήρη ενημέρωση, με νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο. Το 2017 ο Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους και η BCI βραβεύτηκαν από την National Ethnic Press and Media Council of Canada (NEPMCC) ως η καλύτερη παγκόσμια ενημέρωση της ομογένειας του εξωτερικού.

Την ίδια χρονιά, τον Οκτώβριο του 2017, ξεκίνησε την πρώτη έκδοση του περιοδικού VOICE Live & Style Magazine. Επίσης, προώθησε το πολυεθνικό ραδιόφωνο CEWR (Canadian Ethnic Web Radio) και τη διαδικτυακή πολυεθνική τηλεόραση ΝΕΤ3 (National Ethnic TV 3) σε 10 διαφορετικές εθνικότητες, ώστε να μεταδίδουν τα προγράμματα τους. Η BCI αναλαμβάνει να φτιάχνει και άλλα κανάλια και σε άλλες χώρες, όπως Αίγυπτο και Ινδία. Ό,τι έχει να κάνει σε σχέση με την ψηφιακή τεχνολογία που είναι το αυριανό μέλλον. Είναι μία συνέντευξη με πολύ ενδιαφέρον Τετάρτη στις 19:00.