Ταξίδεψέ με Έρωτα- Πάχος Γιώργος

Ταξίδεψέ με Έρωτα

Ο Γιώργος Πάχος μας συστήθηκε το προηγούμενο διάστημα τόσο ως δημιουργός μέσα από προσωπικές κυκλοφορίες (Μάσκα, Ατέλειωτο Ταξίδι, Να φωτιστεί η ψυχή σου) όσο και ως στιχουργός (στο τραγούδι «Για να σε βρω» σε μουσική του Γιώργου Χατζή και ερμηνεία του Δημήτρη Μπάση). 
Έπειτα από ένα διάστημα αποχής επανέρχεται με την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού- γράφοντας εξολοκλήρου τους στίχους και τη μουσική. Θεματολογία είναι ο «έρωτας»  ο οποίος παρομοιάζεται με ένα «Ταξίδι» σε συναισθήματα, εικόνες, χρώματα, τραγούδια και αρώματα. Το ύφος του τραγουδιού είναι αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα ωστόσο διακρίνεται έντονα μια «ρομαντική» και συνάμα «νοσταλγική» διάθεση. 
Την ενορχήστρωση και την Studio παραγωγή του τραγουδιού ανέλαβε ο Δημήτρης Λιόλιος, βάζοντας όλη του την αγάπη και την πολυετή του πείρα στον ήχο!
Τα σκίτσα και το Digital Design δημιούργησε ο Χρήστος Βατός.  

Κυκλοφορεί από την Sus4/ Καθρέφτης σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. 

Στίχοι- μουσική: Γιώργος Πάχος    
Ενορχήστρωση – studio παραγωγή: Δημήτρης Λιόλιος 
Επιμέλεια/δημιουργία Lyric Video: Δημήτρης Λιόλιος
Digital Design: Χρήστος Βατός

Social Media:
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCRomcfj4p3I5YpzWyeKRl6A
Facebook: https://www.facebook.com/giwrgos.ph
Instagram: https://www.instagram.com/giwrgosph/?...
Official Page: https://www.facebook.com/GiorgosPachos

Ο Γιώργος Πάχος, γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά, με ρίζες από την Κατερίνη και τη Σύμη, Κοινωνικός Λειτουργός στο επάγγελμα, ασχολείται από μικρή ηλικία με τη μουσική, όχι όμως εντατικά και με ροή.  Ο πατέρας του, του κάνει δώρο τις πρώτες του κιθάρες στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Στα φοιτητικά του χρόνια ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι, κάνοντας τις πρώτες του εμφανίσεις. 
Έχει μοιραστεί τη σκηνή με καταξιωμένους καλλιτέχνες και υπήρξε μέλος της χορωδίας «Note allegre» της Μιρέλας Πάχου. Μέχρι και σήμερα έχει πραγματοποιήσει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία ενώ έχει λάβει μέρος σε βραδιές πολιτισμού. 
Σημαντικός σταθμός στην πορεία του θεωρείται η συμμετοχή του στη μουσικοθεατρική παράσταση «Αγάπησε και λίγο εσένα» του Δημήτρη Λιόλιου. Η συμμετοχή του αυτή δημιούργησε μια δυνατή φιλία με αποτέλεσμα να βρεθούν οι δύο τους – Δημήτρης και Γιώργος- στο στούντιο και να συνεργάζονται για την «Μάσκα», το πρώτο του τραγούδι, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. 
Έκτοτε – με την ίδια συνταγή-  ο Γιώργος έχει κυκλοφορήσει ακόμη δύο τραγούδια – «Να φωτιστεί η ψυχή σου», « Ατέλειωτο Ταξίδι»- ενώ έχει γράψει τους στίχους στο «Για να σε βρω» που ερμήνευσε μοναδικά ο Δημήτρης Μπάσης και μελοποίησε ο Γιώργος Χατζής.
Το τρέχον διάστημα ο Γιώργος Πάχος επανέρχεται με την δημιουργία μιας νέας σειράς τραγουδιών.