Απεργία 28 Φλεβάρη: Ποιες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου ακυρώνονται


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το Εθνικό Θέατρο ακυρώθηκαν οι παραστάσεις της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, λόγω της απεργίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Πιο συγκεκριμένα ακυρώνονται: o «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού, η παράσταση «Ολοι εμείς πουλιά» του Ουαζντί Μουαουάντ στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» και «Η Προξενήτρα» του Θόρντον Ουάιλντερ στο Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη».

Εθνικό Θέατρο-Δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων
Οι θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια έχουν τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ή ακύρωσης και επιστροφής του αντιτίμου, όπως αναφέρει το news247.gr.

Όσοι εκ των θεατών έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής των εισιτηρίων τους.

Εισιτήρια για τις παραστάσεις του Εθνικού που αγοράστηκαν από φυσικό σημείο προπώλησης, μπορούν να αλλαχθούν ή να ακυρωθούν στο σημείο όπου αγοράστηκαν.

Για τους θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την παράσταση “Ολοι εμείς πουλιά” θα γίνει επιστροφή χρημάτων γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.