Τι δουλειά έχουν ο Γιώργος Χρυσοστόμου και ο Μάκης Παπαδημητρίου με τον Γιώργο Παπαγεωργίου;

Είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου και ο Μάκης Παπαδημητρίου ή ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Χρυσοστόμου; Και τι κάνουν παρέα με τον Γιώργο Παπαγεωργίου; Και το κυριότερο: Πώς είναι η ζωή τους;

Κάποια από αυτά τα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση στο παρακάτω βίντεο άλλα τα περισσότερα θα απαντηθούν στις 19 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι στο πιο ροκσταριλίδικο, τσιφτετελοράπ, πανηγυρτζίδικο party του καλοκαιριού που γιορτάζουμε όλοι μαζί τα πρώτα 10 χρόνια του υπερσυγκροτήματος των Polkar!

Στο υπερθέαμα των Polkar θα συμμετέχουν και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι που είτε συνδέθηκαν με την δεκάχρονη πορεία τους, είτε είναι φίλοι της μπάντας, είτε είναι απλά αντικείμενα λατρείας.

Θα ακουστούν: τραγούδια μεγατόνων, επιτυχίες 10 χρόνων, πλούσιο παρεξηγήσιμο λαϊκό πρόγραμμα και αβάσταχτες ερωτικές ιστορίες.
Θα εμφανιστούν: λυσσασμένοι fans που περιμένουν να τους δουν στην Τεχνόπολη, φασαίοι που αυτό δεν το χάνουν, όσοι δεν βρήκαν εισιτήριο για τους Coldplay, οργανωμένα γκρουπ από τη Θεσσαλονίκη.
Dress code: Ελεύθερη επιλογή αρκεί να είναι κάτι αβυσσαλέο!


Στην παράσταση των Polkar στην Τεχνόπολη θα επιχειρηθεί να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες των περισσότερων εσώρουχων στον αέρα σε συναυλία από το 1970 και μετά.

 

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

(https://www.more.com/music/polkar-texnopoli-dimou-athinaion/)
Τιμή εισιτηρίων: από 13 euro

Τετάρτη 19 Ιουνίου

Ώρα έναρξης: 21.30

Πειραιώς 100 & Βουτάδων, Γκάζι, Αθήνα