Απολογισμός του ertopen στην κάλυψη των αγώνων μπαράζ στο μπάσκετ

Για πέντε ημέρες (25-29/6) το ertopen κάλυψε τους συνολικά δέκα αγώνες μπάσκετ που έγιναν στην Καλλιθέα, μεταξύ των πρωταθλητών των νομών του Αιγαίου για την άνοδο στη Γ΄ εθνική κατηγορία του μπάσκετ. Παράλληλα υπήρξαν και αναρτήσεις προαναγγελίας των αγώνων, εκτός από την κάλυψή τους.

Η επιλογή αυτή έγινε στα πλαίσια της αναγνώρισης του έργου αθλητικών σωματείων της περιφέρειας που με πενιχρά μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, κρατούν σε λειτουργία υγιή κύτταρα στις τοπικές κοινωνίες και αποτελούν πόλο αναφοράς για μεγάλο αριθμό νέων.

Κόποι, αγωνίες, έξοδα, αλλά και πολύς ιδρώτας, οδήγησαν τους «αφανείς» εργάτες της επαρχίας σε συμμετοχή σε μια τιμητική διοργάνωση, αναμέτρησης των καλύτερων.

Το στοιχείο της λογικής, του προσανατολισμού, της αναγνώρισης του κοινωνικού τους έργου και η φυσιογνωμία της ΕΡΤ που θέλουμε, ήταν που με την όσμωσή τους οδήγησαν στην επιλογή αυτή.

Πολλά ΜΜΕ της περιφέρειας, αλλά και εξειδικευμένες ιστοσελίδες, αναπαρήγαγαν, αναφέρθηκαν, πρόβαλαν την επιλογή του ertopen, με άλλους υπήρξε προσυνεννόηση λόγω χρόνιων συναδελφικών και φιλικών σχέσεων, που όταν έμαθαν την επιλογή μας, συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε και άλλοι (κυρίως «βαριά επαγγελματικά» μέσα) απλώς μας αντέγραψαν χωρίς καν την αναφορά της πηγής της είδησης.

Τους τελευταίους τους συγχωρούμε, τους φίλους μας τους ευχαριστούμε, τις τοπικές κοινωνίες και τα αθλητικά τους μελίσσια τα σεβόμαστε και τους υποσχόμαστε να είμαστε πάντα στο πλευρό τους.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54