Η Ελλάδα απέναντι στο Βέλγιο απόψε στις 21:45 στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει το θετικό αποτέλεσμα σήμερα 3 Σεπτεμβρίου απέναντι στο Βέλγιο στις 21:45 το βράδυ, για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης μέσω της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ. 

Ο προπονητής της Ελλάδας Μίχαελ Σκίμπε και οι ποδοσφαιριστές του στρέφουν την προσοχή τους σήμερα στον αγώνα με το Βέλγιο στο φαληρικό γήπεδο που αναμένεται να γεμίσει, αφού μέχρι χθες το απόγευμα είχαν απομείνει μόλις 2.000 εισιτήρια.
Πλέον, μετά τα μεσοβδόμαδα αποτελέσματα, περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν. Ειδικά όταν απόψε το βράδυ η Ελλάδα αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου Βέλγιο και την ίδια ώρα η Βοσνία παίζει εκτός έδρας με το αδύναμο Γιβραλτάρ.

Κάτω από τα δοκάρια της Ελλάδας θα βρίσκεται ο Καρνέζης, το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά.

Στη θέση του αριστερού μπακ θα αγωνιστεί ο Τζαβέλλας και δεξιά ο Μανιάτης.  Τις δύο θέσεις των χαφ στον άξονα διεκδικούν τέσσερις ποδοσφαιριστές.
Ο Ζέκα, ο Σάμαρης, ο Τζιόλης και ο Ταχτσίδης. Στην τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Σταφυλίδης (αριστερά), ο Μάνταλος (δεξιά) και ο Φορτούνης, πίσω από τον προωθημένο Δώνη. 

Στο Βέλγιο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ η ενδεκάδα σε σχήμα 3-4-3 θα αποτελείται από τους: Κουρτουά, Βερτόνγκεν, Σιμάν, Αλντερβάιρελντ, Μενιέ, Καράσκο, Φελαϊνί, Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Μέρτενς και Λουκάκου. 


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1. Βέλγιο 19 (33-2) +31

2. Ελλάδα 13 (10-3) +7

3. Βοσνία 11 (15-8) +7

4. Κύπρος 10 (8-11) -3

5. Εσθονία 5 (5-17) -12

6. Γιβραλτάρ 0 (3-33) -30

* οι πρώτοι των ομίλων προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ 2018, οι 8 καλύτεροι δεύτεροι μετά από κλήρωση θα παίξουν μπαράζ (4 ζευγάρια σε ματς μέσα-έξω) και οι 4 νικητές θα προκριθούν στα τελικά της Ρωσίας

** σε ισοβαθμία μετρά η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση και μετά τα μεταξύ τους ματς

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Ελλάδα-Βέλγιο

Γιβραλτάρ-Βοσνία

Εσθονία-Κύπρος

Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Κύπρος-Ελλάδα

Βοσνία-Βέλγιο

Γιβραλτάρ-Εσθονία

Τρίτη 10 Οκτωβρίου

Ελλάδα-Γιβραλτάρ

Βέλγιο-Κύπρος

Βοσνία-Εσθονία

 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54