"Μια σπίθα αρκεί" με τον Χρήστο Κασίμη (video 8/4): Στο Α' μέρος ο Δημήτρης Στρατούλης και στο Β' ο Πάνος Τότσικας:

Την πρώτη ώρα της εκπομπής (20:00 - 21:00) "Μια σπίθα αρκεί" (Παρασκευή, 8/4/16) στο στούντιο της ertopen o Χρήστος Κασίμης με τον πρώην Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας (ΠΓ) της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Δημήτρη Στρατούλη για την πολιτική επικαιρότητα και κυρίως τον Ασφαλιστικό Αρμαγεδδώνα που ετοιμάζουν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και το κουαρτέτο των δανειστών.



Την δεύτερη ώρα της εκπομπής "Μια σπίθα αρκεί" (Παρασκευή, 8/4/16) στο στούντιο της ertopenΧρήστος Κασίμης με τον αρχιτέκτονα - πολεοδόμο Πάνο Τότσικα με παρουσία στους αγώνες για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας.

Ο Πάνος Τότσικας είναι ενεργό μέλος εδώ και πολλά χρόνια της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού.

Αφορμή για την κουβέντα είναι οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπ. Οικονομικών Ε. Τσακαλώτου ότι το φθινόπωρο θα κυρωθεί η σύμβαση μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ & LAMDA DEVELOPMENT (συμφερόντων ΛΑΤΣΗ) για το Ελληνικό που υπέγραψε το Νοέμβρη του 2014 η παλιά διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ με την εταιρία.
Υπενθυμίζεται ότι υπήρχε δέσμευση του κ. Τσίπρα - όπως και παλιότερα του κ.Καραμανλή και του κ.Παπανδρέου - ότι δεν θα εκχωρηθεί το πρώην αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54