Λαϊκή Ενότητα: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Λαϊκή Ενότητα για τα αποτελέσματα της επίσκεψης Πούτιν στην Αθήνα:

''Τώρα, που ο Πούτιν έχει αναχωρήσει από την Ελλάδα, φαίνεται πολύ πιο καθαρά ότι η κυβέρνηση έκοψε και έραψε τα αποτελέσματα της επίσκεψης του στη χώρα μας στα μέτρα των αμερικάνικωναπαιτήσεων.

Η κυβέρνηση, συμμορφούμενη πλήρως στις Ατλαντικές υποδείξεις, όπως είχε διαβεβαιώσει πρόσφατα με την επίσκεψη του στις ΗΠΑ ο Ν. Παππάς, δενπροετοίμασε κατάλληλα το έδαφος για την επί της ουσίας αναβάθμιση της επίσκεψης Πούτιν στην Αθήνα, αποσιώπησε όλες τις επίμαχες κυβερνητικέςαποφάσεις, που στηρίζουν το Δυτικόψυχροπολεμικόκλοιό σε βάρος της Ρωσίας, υποβάθμισε τα αποτελέσματα της επίσκεψης και περιόρισε την τελευταία κυρίως σε επικοινωνιακέςτακτικές.

Ο Αλ. Τσίπρας αλλά και ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη σε ισότιμη και αμοιβαίαεπωφελή βάση των ελληνορωσικώνσχέσεων αλλά για την πολιτική και κομματικήαξιοποίηση προς όφελοςτους των αισθημάτων φιλίας του ελληνικού προς τον ρώσικολαό.

Το δίδυμο ΤσίπραςΜητσοτάκης είναι παραδομένο μέχρι μυελούοστέων στα μνημόνια, τη ΓερμανικήΕΕ και στον αμερικανονατοϊκόάξονα.

Σήμερα όσο ποτέ, η χώρα και ο λαός μας έχουν ανάγκη μια μεγάληδημοκρατικήαντιμνημονιακήανατροπή και μια ανεξάρτητηαντιϊμπεριαλιστικήπολιτική που θα δώσει διέξοδο και ανάσα στον τόπο.

Αυτήν την ανατροπή δενπρόκειται να την ανακόψουνοργανωμένεςεπικοινωνιακέςτακτικές και στημένεςδιαπλεκόμενεςδημοσκοπήσεις ούτε η επιθετικήσυμμαχίαεγχώριων και ξένωνκατεστημένωνπολιτικώνοικονομικώνκέντρων που έχουν ως αποκλειστικόστόχο τις δυνάμεις, που διαθέτουν αντιμνημονιακήεναλλακτικήπρόταση και είναι αποφασισμένες να την προωθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους σήμερα και όχι σε κάποιο άγνωστοαπώτερο μέλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54