ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ANGELS ATHENS, ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ANGELS ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ



O Μπόϊκα και ο Μπαλού δολοφονήθηκαν στην Αίγινα. Μέσα σε δύο μέρες δύο κρούσματα δολοφονίας δεσποζόμενων σκύλων.

Και τους δύο σκύλους τους αναζητούσαν οι ιδιοκτήτες τους και οι οικογένειές τους.

O Μπόϊκα κακοποιήθηκε βάναυσα και δολοφονήθηκε, ο Μπαλού δηλητηριάστηκε από φόλα.

Σήμερα Σάββατο στις 15:00 (3 το μεσημέρι) θα προηγηθεί συνάντηση στην καφετέρια Οινόη προκειμένου να συγκεντρωθούν εθελοντές που θα συγκροτήσουν την Ομάδα ANGELS ΑΙΓΙΝΑΣ και θα ακολουθήσει ομιλία-ενημέρωση της ANGELS TEAM ATHENS στον κόσμο της Αίγινας, στις 17:00  στο εκκλησάκι του Αγ.Νικόλα του Θαλασσινού στο λιμάνι.


Θα γίνει η ομιλία της ομάδας για αυτούς που δεν έχουν φωνή, τα ζώα.

Όπως χαρακτηριστικά γράφουν στο κάλεσμά τους τα μέλη της ομάδας ANGELS TEAM ATHENS:


“Σκοπός μας, να ευαισθητοποιήσουμε και να θέσουμε σε επιφυλακή, τους κατοίκους του νησιού, αλλά και της αρχές. Γι αυτό και έχουμε ζητήσει, αν είναι εφικτό, την παρουσία του Διοικητή και του υποδιοικητή της αστυνομίας της Αίγινας, να μας τιμήσουν και να μιλήσουμε μαζί δημόσια για την συνεργασία μεταξύ αστυνομίας και ενεργού εθελοντή, με κοινό σκοπό την αντιμετώπιση στην κακοποίηση των ζώων.

Επίσης, θα φροντίσουμε μέσω τηλεόρασης, τύπου και ίντερνετ, να πάρει τεράστιες διαστάσεις το θέμα, ώστε να δουν οι δράστες ότι τέτοια εγκλήματα δεν είναι αποδεκτά από την κοινωνία μας, τα κατακρίνουμε και μας ενώνουν απέναντί τους. Να τους κοπεί η φόρα και να σκεφτούν πολύ καλά τις συνέπειες μιας ολόκληρης κοινωνίας που θα έχει στραφεί εναντίον τους, και θα περιμένει το πρώτο τους λάθος για να τους πιάσει και να τους φέρει στο νόμο!

Αξίζει να σημειωθεί η άριστη συνεργασία με τον δήμο της Αίγινας και τον Λιμενάρχη, όπου έδειξαν ενδιαφέρον και έδωσαν την σοβαρότητα που αρμόζει σε ένα τόσο βίαιο έγκλημα”.

Μπράβο στην ομάδα ANGELS TEAM ATHENS!

Μπράβο στην Αίγινα που ελπίζουμε να δημιουργήσει την Ομάδα ANGELS ΑΙΓΙΝΑΣ, αλλά και που προσδοκούμε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της, θεσμικά και κοινωνικά.



Αντίο Μπόϊκα, αντίο Μπαλού..





Χρύσα Αριάδνη Κουσελά



Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16/09/2017 - 12:59