Η Χριστίνα Μουστακλή στην εκπομπή της Χρύσας Αριάδνης Κουσελά «Ερτopen Πολιτισμός», απόψε στις 21:00

Η Ερτopen, η  εκπομπή «Ερτopen Πολιτισμός»  και η Χρύσα Αριάδνη Κουσελά έχουν την τιμή να φιλοξενούν την κυρία Χριστίνα Μουστακλή, σύζυγο του αξιωματικού και αγωνιστή της Δημοκρατίας, Σπύρου Μουστακλή

Ο Σπύρος Μουστακλής , τιμωρήθηκε για τη δημοκρατική ιδεολογία του, φυλακίστηκε και βασανίστηκε ανελέητα από τους βασανιστές της Χούντας. Ο μεγάλος αγωνιστής της Δημοκρατίας, έμεινε ανάπηρος από τους ανηλεείς βασανισμούς και στα εξήντα του χρόνια έφυγε από τη ζωή. 

Η σύζυγός του Χριστίνα Μουστακλή  απόψε στην εκπομπή μας, μας γυρνά πίσω στο χρόνο , στις τραγικές μέρες της Δικτατορίας, στους αγώνες για τη Δημοκρατία, στους βασανισμούς, στη μετέπειτα δικαίωση του συζύγου της  κυρίως  από τον λαό, και στη συγγνώμη που δεν ειπώθηκε ποτέ στην οικογένειά της από τους βασανιστές. 

Την εκπομπή παρουσιάζει η Χρύσα Αριάδνη Κουσελά, με τη σημαντική παρουσία και παρέμβαση των Νίκος Ρίγγας, Σωτήρης Μπότας και Στέλιος Διαμαντής.

Συντονιστείτε απόψε στις 21:00 στους 106,7fm και διαδικτυακά www.ertopen.com/radioστην Ερτopen, και στην  εκπομπή «Ερτopen Πολιτισμός».
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54