"Στη δουλειά & στον αγώνα" της ERTopen σήμερα Σάββατο 25 Νοέμβρη στις 12.00: Κατάργηση της.. κυριακάτικης αργίας στο Δημόσιο, της συνδικαλιστικής δράσης και της δημόσιας παιδείας

"Στη δουλειά & στον αγώνα" με τον Γιώργη Χρήστου στην εκπομπή για τον κόσμο της εργασίας, που μεταδίδεται από το ραδιόφωνο της ΕΡΤopen (12.00-13.00), αυτό το Σάββατο 25 Νοέμβρη μιλούν:

  • Ο Χρήστος Βαγενάς, από το ΔΣ ΠΟΠΟΚΠ, για την επιστολή του διοικητή του ΕΦΚΑ να ζητήσει από τους εργαζομένους να δουλέψουν, ακόμα και Σαββατοκύριακα, προκειμένου να βγουν οι συντάξεις, πράγμα που ουσιαστικά ανοίγει την πόρτα για κατάργηση της Σαββατιάτικης και Κυριακάτικης αργίας και στο Δημόσιο.

  • Η Κατερίνα Γιαννούλια, από το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, για τη δράση του δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος το επόμενο διάστημα, ενόψει της γ’ αξιολόγησης και του Προϋπολογισμού 2018, αλλά και για το «τσουνάμι» διώξεων κατά των συνδικαλιστών και της δράσης τους.

  • Η Σάσα Χασάπη, από την Αριστερή Ριζοσπαστική Ενότητα, για την εκδήλωση που διοργανώνει η παράταξη από κοινού με την Πρωτοβουλία Εκπαιδευτικών ΠΕ, την Τρίτη 28 Νοέμβρη στο ΤΕΕ (εδώ αναλυτικότερα), για την επιδρομή του νεοφιλελευθερισμού στην Παιδεία, πράγμα που σημαίνει και άμεσα την κατάργηση -με τον ένα ή τον άλλον τρόπο- του δημόσιου χαρακτήρα της.
    Συντονιστείτε στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr
    Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.
    Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5
    Στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

    Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 
    1Π(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54