Κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε κινητοποίηση την Πέμπτη 21 Δεκέμβρη στο υπουργείο Υγείας στις 4.00 μ.μ

Παράσταση διαμαρτυρίας, την Πέμπτη 21 Δεκέμβρη στις 4.00 μ.μ. στο υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιήσουν ΔΣ Εργαζομένων στα νοσοκομεία, απολυμένοι και απλήρωτοι εργαζόμενοι.

Απαιτούν: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με αξιοπρεπείς μισθούς και πλήρη εργασιακά - ασφαλιστικά - επιστημονικά δικαιώματα. Καμιά απόλυση - Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις. Να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα χωρίς καμιά εξαίρεση.

Στο κάλεσμά του το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σημειώνει:

«Έπειτα από σειρά παρεμβάσεων, συσκέψεων και κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο δίμηνο - με πρωτοβουλία Σωματείων, Επιτροπών Αγώνα, ΟΕΝΓΕ, ΕΙΝΑΠ, ΠΟΕΔΗΝ - στις οποίες συμμετείχαν χιλιάδες υγειονομικοί, για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι επικουρικοί, συμβασιούχοι του ΟΑΕΔ, εργολαβικοί και λοιποί εργαζόμενοι με ελαστικές εργασιακές σχέσεις από νοσοκομεία, ΠΕΔΥ και προνοιακά ιδρύματα του δημοσίου.

- Έπειτα από τη δυναμική κινητοποίηση (12/12) στη Βουλή κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τα κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής), χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί συγκεκριμένες απαντήσεις και δεσμεύσεις στα ιδιαιτέρως σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει με τις συμβάσεις και τα δεδουλευμένα και χωρίς, πολύ περισσότερο, να έχουν νομοθετηθεί οι ανάλογες διατάξεις.

Συνεχίζουμε με παράσταση διαμαρτυρίας Διοικητικών Συμβουλίων και απολυμένων, προς απόλυση και απλήρωτων εργαζομένων στο υπουργείο Υγείας την Πέμπτη 21/12 στις 4.00 μ.μ. έξω από το υπουργείο Υγείας».
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18/12/2017 - 11:47