Προσαγωγή 8 μελών του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σε συγκέντρωση κατά ηλεκτρονικού πλειστηριασμού

Προσαγωγή 8 μελών του κινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” σε συγκέντρωση κατά ηλεκτρονικού πλειστηριασμού μικρού διαμερίσματος

Τα μέλη του Kινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” αναμένεται να υποβάλλουν μήνυση τόσο κατά της συμβολαιογράφου για τη διεξαγωγή παράνομων πλειστηριασμών, όσο και κατά της ΕΛ.ΑΣ. για παράνομη βία.


Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018, κινητοποίηση ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Τα μέλη του κινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” είχαν διοργανώσει συγκέντρωση κατά ηλεκτρονικού πλειστηριασμού μικρού διαμερίσματος, 66,5 τ.μ., με επισπεύδον κερδοσκοπικό FUND,που γινόταν σε συμβολαιογραφείο Αθήνας επί της Καποδιστρίου 18, για χρέος 69.609 €, με αξία/τιμή πρώτης προσφοράς 33.000 €.

Η ΛΑΕ διοργάνωσε συγκέντρωση μπροστά σε συμβολαιογραφείο Αθήνας επί της Ακαδημίας 85, στο οποίο γινόταν ηλεκτρονικός πλειστηριασμός με επισπεύδουσα την Alpha Bank για μικρό κατάστημα 35 τ.μ. στην Καλλιθέα, για χρέος 71.525 €, με αξία/τιμή πρώτης προσφοράς 28.000 € και που κάτω από την αγωνιστική πίεση του κινήματος, ανεστάλη.

Έντονη ήταν  η παρουσία των μονάδων καταστολής με διμοιρίες των ΜΑΤ, στο χώρο των πολυκατοικιών, που στεγάζουν τα δυο συμβολαιογραφεία, τα οποία διενεργούσαν αυτούς τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Ενώ στην Καποδιστρίου 18 έγινε και προσαγωγή, 8 μελών του κινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”, τα οποία μεταφέρθηκαν με περιπολικά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Αμέσως μετά από αυτές τις προσαγωγές αντιπροσωπεία της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑΕ, που συνοδευόταν από τα στελέχη της ΛΑΕ Δημήτρη Στρατούλη και ΤάσοΜαυρόπουλο, καθώς και η πρόεδρος της ¨Πλεύσης Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου, πήγαν στη ΓΑΔΑ και πραγματοποίησαν διάβημα για την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων.

Τα μέλη του Kινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” αναμένεται να υποβάλλουν μήνυση τόσο κατά της συμβολαιογράφου για τη διεξαγωγή παράνομων πλειστηριασμών, όσο και κατά της ΕΛ.ΑΣ. για παράνομη βία. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54