Ο Βαγγέλης Παρασκευαϊδης την Καθαρά Δευτέρα στις 10 το βράδυ στο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen στην εκπομπή "Keep Jazzin" με τον Μάνθο Γιουτζόγλου

Ο Βαγγέλης Παρασκευαϊδης είναι ένας από τους ελάχιστους σολίστες του συναρπαστικού οργάνου που λέγεται βιμπράφωνο σε αυτή τη χώρα.
Έχοντας πολυσχιδή και δραστήρια παρουσία και οχι μόνο στην τζαζ σκηνή της Αθήνας, ανήμερα Πρωτοχρονιά κυκλοφόρησε ψηφιακά τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο "Indoles", στον οποίο συμμετέχει η αφρόκρεμα των τζαζ μουσικών της χώρας!

Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική σημασία, είναι οτι ο Βαγγέλης προσφέρει ΟΛΑ τα έσοδα από τις διαδικτυακές πωλήσεις του cd του στο Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων για την ενίσχυση των μουσικών σπουδών ανήλικων μεταναστών.

Για όλα αυτά και για ότι άλλο προκύψει από την συζήτηση μας, ο Βαγγέλης Παρασκευαϊδης θα είναι μαζί μας την προσεχή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, 10 με 12 το βράδυ στην εκπομπή "Keep Jazzin" στην EΡΤ Open 106,7!
Εννοείται φυσικά οτι θα ακούσουμε το cd αλλά και άλλες δικοσκογραφικές δουλειές που έχει συμμετάσχει ο καλεσμένος μας.

Μαζί μας τηλεφωνικά και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων κ. Μοχαμαντί Ιονούζ, ο οποίος μας μιλάει για την πρωτοβουλία του Βαγγέλη αλλά και για τις δραστηριότητες του φορέα του.
Συντονιστείτε στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen στα fm στους 106,7
και διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο στην ιστοσελίδα της www.ertopen.com/radio ή στο www.live24.gr

Το πρόγραμμά αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5
Στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Για τη συμμετοχή σας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 6002909-10 ή να στείλετε αποστολή SMS γράφοντας: 
1Π(κενό) και μετά το ΜΗΝΥΜΑ στο 54045
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54