Γιώργος Κιμούλης στην ERTOPEN: Οι κυβερνήσεις μας βλέπουν ως είδος πολυτελείας

Ο Γιώργος Κιμούλης και Φωτεινή Μπαξεβάνη, οι πρωταγωνιστές του θεατρικού έργου «ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ» μίλησαν στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ https://bit.ly/2BbzVdX στο ραδιόφωνο του ERTOPEN 106,7 fm,  www.ertopen.com  
Ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε για την δύσκολη συνθήκη που ζουν όλοι οι καλλιτέχνες, λόγω της πανδημίας του κορωναιού και είπε:
« Έχω μείνει άναυδος όταν οι κυβερνήσεις -μιλάω γενικά δεν μιλάω μόνο για την τωρινή κυβέρνηση- μας βλέπουν σαν είδος πολυτελείας. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο χώρος εργασίας μας δε είναι χώρος δεν είναι ένα παιχνίδι, ζουν οικογένειες από αυτή την δουλειά. Κάθε κυβέρνηση αντιμετωπίζει το χώρο μας με ευκολία, με εξαίρεση την Μελίνα Μερκούρη και το Θάνο Μικρούτσικο, ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει η Πολιτιστική Πολιτική. Πρέπει να εντατικοποιηθεί η προσπάθεια αυτής της αλλαγής και αυτό πρέπει να είναι απόφαση κεντρικής πολιτικής, δεν είναι απόφαση μίας υπουργού», δήλωσε ο Γιώργος Κιμούλης.  Oι αγαπημένοι ηθοποιοί ανέλυσαν το  έργο «ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ» του Αλεξάντερ ΓΚέλμαν, πρόκειται για ένα ιδιοφυές, σοβαρό έργο, με κωμική φόρμα. «Λένε ότι το κλάμα ανακουφίζει, ενώ το γέλιο θυμώνει…» είπε ο  Γιώργος Κιμούλη. Σχετικά με την  περιοδεία του έργου την περιοδεία,  μιλήσαμε για τις δυσκολίες της περιοδείας, για τα νέα μέτρα και την τήρηση των κανόνων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54

Πολυμέσα