ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ -ΤΟΥΡΙΣΜΟ /ΚΗΡΥΞΗ 24 ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Η Ολομέλεια της Διοίκησης της Ομοσπονδίας συνεδρίασε εχθές 29/10/2020 και αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 24ΩΡΗΣ Απεργίας στον κλάδο του Επισιτισμού –Τουρισμού στις 10 Νοεμβρίου 2020 ημέρα Τρίτη.

Το γεγονός πως η Κυβέρνηση δεν έχει νομοθετήσει ακόμη την μονομερή παράταση των αναστολών σύμβασης και για τους εποχικούς, η έμμεση κατάργηση του 13ου& 14ουμισθού στον κλάδο μας, η υποχρεωτική επαναπρόσληψη,ηοποία ήδη αμφισβητείτε από μερίδα εργοδοτών,αλλά και η επέκταση της και στον κλάδο του Επισιτισμού.Η μη εμφάνιση ακόμα των ενσήμων στο σύστημα όσων ήταν σε αναστολή σύμβασης και η μη ενημέρωση των κατά τόπων ΟΑΕΔ για την μείωση των απαιτούμενων ενσήμων για την χορήγηση του επιδόματος Ανεργίας.Η νέα βίαιη επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα, το νέο ασφαλιστικό που έρχεται και μια σειρά παρεμβάσεων στον συνδικαλιστικό νόμο, δεν μας αφήνουν άλλο περιθώριο από το να ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ.
ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ & ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ
.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54