Μελέτη των CDC και του WHO: «Δεν υπάρχουν στοιχεία» ότι οι μάσκες προσώπου αποτρέπουν τον ιό»

Από τον Ben Swann

VACCINE IMPACT

24 Ιουλίου 2020

 

https://vaccineimpact.com/2020/new-cdc-and-who-study-proves-no-evidence-face-masks-prevent-virus/

Οι αναξιόπιστοι λογοκριτές του Facebook που χαρακτηρίζουν ως ψευδείς τις αναρτήσεις που αποδεικνύουν ότι η χρήση της μάσκας, ειδικά σε μη-ιατρικά περιβάλλοντα, δεν κάνει σχεδόν τίποτα για να αποτρέψει την εξάπλωση ενός ιού, θα πρέπει να χαρακτηρίσουν ως fake-news και τη νέα μελέτη των CDC και ΠΟΥ, η οποία αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία» ότι η χρήση της μάσκας προσώπου από το κοινό, εμποδίζει την εξάπλωση των ιών που μοιάζουν με αυτούς της γρίπης..

Παρατίθεται η νέα μελέτη που έγινε σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και δημοσιεύθηκε από τα CDC πριν από δύο μήνες, με τίτλο: «NonpharmaceuticalMeasuresforPandemicInfluenzainNonhealthcareSettingsPersonalProtectiveandEnvironmentalMeasures». Από τους Jingyi Xiao1, Eunice Y. C. Shiu1, Huizhi Gao, Jessica Y. Wong, Min W. Fong, Sukhyun Ryu, and Benjamin J. Cowling.Συνεργάτες του University of Hong Kong, Hong Kong, China. CDC, EID Journal, Volume 26, Number 5—May 2020.

https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/5/19-0994_article

Αυτή η μελέτη υποστηρίχθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ανάπτυξη των κατευθυντήριων οδηγιών του ΠΟΥ σχετικά με τη χρήση μη φαρμακευτικών παρεμβάσεων για πανδημία γρίπης σε μη ιατρικά περιβάλλοντα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54