Στις αργίες δεν κλείνουν οι δημόσιοι χώροι άθλησης! Να παραμείνουν ανοιχτά τα γήπεδα τένις του Αττικού Άλσους

24, 25 και 26 Δεκεμβρίου τα γήπεδα τένις του Αττικού Άλσους θα είναι κλειστά, κλειδωμένα με λουκέτο, για πρώτη φορά εδώ και 11 χρόνια! Αυτή ήταν η προφορική ενημέρωση που πήραμε σήμερα το πρωί από τη γραμματεία του Ο.Α.Ν.Ι..

Για άλλη μία φορά καταδεικνύεται το πρόβλημα της παρεμπόδισης της ελεύθερης άθλησης στο Αττικό Άλσος! Οι γιορτινές αυτές μέρες είναι για πολλούς ευκαιρία για ξεκούραση, για άθληση και για ψυχαγωγία. Παρόλα αυτά, χωρίς καμία γραπτή ανακοίνωση, όποιος πάει αυτό το τριήμερο για να παίξει τένις δεν θα μπορεί!

Ο Ο.Α.Ν.Ι. μας δείχνει και πάλι ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ελεύθερη άθληση και τον μαζικό αθλητισμό, παρά μόνο για το δικό του όφελος και κέρδος! Ένας ιδιωτικός όμιλος ας κάνει ό,τι θέλει με τα γήπεδά του· ας τα κλείνει και αργίες και γιορτές. Εδώ όμως αναφερόμαστε σε δημόσια γήπεδα. Και φαίνεται ότι ο κανόνας που ισχύει είναι:

Δεν παίζουν οι πελάτες; Δεν παίζει κανείς!

Φαίνεται, λοιπόν, και πάλι ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ανάκληση της σύμβασης με τον Ο.Α.Ν.Ι. και η επιστροφή των γηπέδων στη διαχείριση της Γ.Γ.Α..

Αθλούμενοι/ες στο Αττικό Άλσος