ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ 
για να απαντηθούν τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της Covid-19


Η επιστολή στάλθηκε από την ομάδα: «ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» στα μέσα Δεκεμβρίου με 801 υπογραφές πολιτών (η συλλογή των οποίων συνεχίζεται και ο αριθμός αυτός καθημερινά αυξάνεται) σε όλους τους αρμόδιους φορείς και στην επιστημονική κοινότητα της χώρας μας, θέτοντας προβληματισμούς και ερωτήματα σχετικά με την αναγκαιότητα του εμβολιασμού των παιδιών με τα νέα εμβόλια κατά της νόσου COVID 19.


Συντάχθηκε, αφού μελέτησαν σε βάθος δημοσιευμένες μελέτες και επίσημες ανακοινώσεις του FDA, EMA και ΕΟΔΥ, βιβλία ιατρικής και ανοσολογίας και ταυτόχρονα συμβουλεύτηκαν ιατρούς και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων για τα νέα εμβόλια, τα οποία χάριν της εξέλιξης της τεχνολογίας κατασκευάστηκαν μεν πολύ γρήγορα, αλλά για πρώτη φορά δοκιμάζονται μαζικά σε εκατομμύρια υγιούς πληθυσμού αδιακρίτως, χωρίς να μεσολαβήσει το απαραίτητο για τα εμβόλια πολυετές χρονικό διάστημα δοκιμών , για να κριθούν ασφαλή και αποτελεσματικά, είναι υπό παρακολούθηση έως το 2023 και ταυτόχρονα, έχουν έναν εντελώς διαφορετικό μηχανισμό δράσης από τα κλασσικά εμβόλια αλλά ωστόσο συγκρίνονται.


Ήδη μέχρι σήμερα η πράξη μας έδειξε την μειωμένη αποτελεσματικότητά τους, καθώς μετά από λίγο χρονικό διάστημα απαιτούνται επαναλήψεις του εμβολιασμού και ήδη έχουν αναφερθεί σύμφωνα με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων εμβολίου (Vaccine Adverse Event Reporting System/ VAERS) της Αμερικής και την αντίστοιχη βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης EudraVigilance, όπου καταγράφονται «ύποπτες απροσδόκητες σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες», χιλιάδες θάνατοι και εκατομμύρια τραυματισμοί – βλάβες, ενώ από τα επίσημα ΜΜΕ μας ενημερώνουν ότι οι παρενέργειες είναι σπάνιες. Ποιους λοιπόν να εμπιστευτούν οι γονείς για να πάρουν μία τόσο σοβαρή απόφαση που αφορά την υγεία και την ζωή των παιδιών, όταν ήδη και στη δική μας χώρα έχουμε αύξηση των θανάτων σε άκρως υγιείς ανθρώπους, αλλά και ξαφνικές ασθένειες;


Η αιτιολογία του εμβολιασμού τους για να χτιστεί το τείχος ανοσίας διαψεύστηκε αφού αυτά τα εμβόλια δεν αποτρέπουν ούτε τη νόσηση ούτε τη μετάδοση. Τα παιδιά είναι υγιή(εκτός από αυτά που έχουν υποκείμενα νοσήματα), έχουν καλό και εκπαιδευμένο ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς αρρωσταίνουν από μια ευρεία οικογένεια κοινών κρυολογημάτων και ιών γρίπης, που ανήκουν στην οικογένεια κορωνοϊών, δεν ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, δεν αρρωσταίνουν σοβαρά από τον κορωνοϊό και η θνησιμότητά τους είναι σχεδόν μηδενική. Ωστόσο ο εμβολιασμός συνεχίζει να προτείνεται ως αναγκαίος και προσπαθούμε να καταλάβουμε που βασίζεται αυτό!


Οι γονείς και οι ενεργοί πολίτες συνεχίζουν την προσπάθειά τους καθώς, κανένας από τους αποδέκτες δεν απάντησε, παρόλο που το θέμα είναι τόσο σοβαρό. Όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες, που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στην Ελλάδα, και η ρήση «νους υγιής εν σώματι υγιεί», ήταν η βάση όλης της εκπαίδευσης μας, υποστηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια γιατί έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας να το πράξουμε. Εμβολιασμένοι και μη, όλοι μαζί ζητάμε έναν ανοιχτό διάλογο με όλους τους επιστήμονες της χώρας μας, για να λάβουμε τις απαντήσεις με πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση, έτσι όπως αρμόζει σε ένα ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ.


Περισσότερα για την επιστολή μπορείτε να δείτε εδώ : https://www.eyewideopen.org/?p=3157


Ολόκληρη η επιστολή με όλους τους αποδέκτες, τα ερωτήματα που τέθηκαν και τις βιβλιογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.eyewideopen.org/?p=3157


Στηρίξτε όλοι την επιστολή! Πρέπει να δοθούν οι απαντήσεις! 


Εφόσον συμφωνείτε με τα ερωτήματα στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σημειώνοντας τη λέξη «ΣΥΜΦΩΝΩ», με το Ονοματεπώνυμό , την ιδιότητα ή το επάγγελμα, τον τόπο διαμονής , το email και εάν θέλετε το τηλέφωνο.


Η επιστολή για τα παιδιά μας ενώνει ήδη όλους και σπάει τον διχασμό σε εμβολιασμένους και μη. Για να αποκτήσει ΙΣΧΥ σας προσκαλούμε όλους να διαδώσετε την υποστήριξη.


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΗΤΑΕΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ! Γιατί κανένας γονέας δεν θέλει να πάρει το ρίσκο και να μάθει τις παρενέργειες ενός φαρμακευτικού σκευάσματος πάνω στο σώμα του παιδιού του!

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ και ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 

Η   ΕΠΙΣΤΟΛΗ  για  τον  ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ  ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  που μας  ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ!
 
Εμβολιασμένοι και  μη, είμαστε όλοι  άνθρωποι με  τις ίδιες πανανθρώπινες  ανάγκες και  η ΥΓΕΙΑ  είναι  το ζητούμενο όλων!   Στα   ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  που έχουν   τεθεί  ζητάμε  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ με  άρτια επιστημονική   τεκμηρίωση  και  σε  έναν  ανοιχτό διάλογο  για να πάρουμε  την  πιο  σωστή  απόφαση   για την  υγεία  των  παιδιών  μας. 


Aγαπητοί  Φίλοι και  Φίλες,
 Ως σκεπτόμενοι  γονείς  και  ενεργοί  πολίτες λαμβάνοντας υπόψιν τη δύσκολη  κατάσταση που βιώνουμε  και  ακούγοντας  ήδη για διάφορες παρενέργειες, που συμβαίνουν  από τα  νέα  εμβόλια (γενετικά mRNA  και λοιπά)  και  διαβάζοντας παράλληλα  και  αυτές  που  έχουν αναφερθεί στις επίσημες  βάσεις  δεδομένων Ανεπιθύμητων Συμβάντων  του εμβολίου  της Αμερικής (Vaccine Adverse Event Reporting System/ VAERS) και την αντίστοιχη  της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EudraVigilance), προβληματιζόμαστε   και  θέλουμε  να   προστατεύσουμε  την  υγεία  των παιδιών  μας  από μια  πιθανή βλάβη, που μπορεί να  προκύψει μετά  τον εμβολιασμό τους.  Μελετώντας λοιπόν σε  βάθος  το θέμα  του   κορωνοϊού,  συμβουλευόμενοι  παράλληλα  και   γιατρούς διαφόρων  ειδικοτήτων, μοριακούς βιολόγους,  βιοχημικούς, ψυχολόγους  κλπ,  έχουμε  ερωτήματα  τα οποία  θέτουμε   με  υψηλό  αίσθημα  ευθύνης, σε όλη  την επιστημονική κοινότητα  της  χώρας μας,  προκειμένου να  καταλάβουμε  γιατί πρέπει να  εμβολιάσουμε   τα παιδιά μας, αφού δεν  κινδυνεύουν  στο  σύνολό  τους,  από  την ασθένεια  COVID 19.    


 Η  επιστολή  εστάλη   αρχικά με  801 υπογραφές  στις   6  Δεκεμβρίου  2021  και  αρκετά   από   τα  όσα   έχουν  αναγραφεί  έχουν  επιβεβαιωθεί. Aνάμεσα  σε αυτά  και  τα όσα  έχουν  γραφτεί και  για το τείχος  ανοσίας. Θεωρούμε επιτακτική αναγκαιότητα  οι αρμόδιοι  να  μην  αδιαφορήσουν  στην  αγωνία   και  στους σοβαρούς προβληματισμούς  των  ΓΟΝΕΩΝ   και  να  απαντήσουν  με  πλήρη συνείδηση  και  επιστημονική τεκμηρίωση, σε  ανοιχτό  διάλογο με  όλους τους  επιστήμονες   της  χώρας μας, όπως  αρμόζει   σε ένα  ΚΡΑΤΟΣ  ΔΙΚΑΙΟΥ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ,  προκειμένου να πάρουμε  την  πιο  σωστή απόφαση  για την  ζωή   των παιδιών μας.


Η  επιστολή  είναι   δημόσια  και   το παρόν  email μπορεί  να προωθηθεί   σε  φίλους  σας  που  κρίνετε  ότι   έχουν   τις ίδιες   αγωνίες  και   επιθυμούν  να  λάβουν  απαντήσεις  στα  ερωτήματα  που  θέτει.  Όποιος  συμφωνεί  με  το  περιεχόμενο  της  επιστολής  μπορεί να  στείλει  την  απάντησή  του  στο  email   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  σημειώνοντας  τη λέξη  «ΣΥΜΦΩΝΩ», με το Ον/μο  του, την ιδιότητα  ή  το επάγγελμα του, την  πόλη,  το  email  και  το τηλέφωνό του αν   θέλει.  


Επίσης  η  επιστολή  μπορεί να  δημοσιοποιηθεί   σε  ομάδες   viber, fb   ή   messenger   ή  όπου αλλού  κρίνετε  εσείς  οι ίδιοι,  προωθώντας  το  παρακάτω link:          https://www.eyewideopen.org/?p=2735
σημειώνοντας  ομοίως   το παρακάτω  κείμενο:


''Αν  συμφωνείτε  με το  περιεχόμενο της  επιστολής  και  επιθυμείτε  να λάβουμε απαντήσεις  στα κρίσιμα   ερωτήματα  που έχουν τεθεί, στείλτε  παρακαλώ την απάντησή  σας στο email   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  σημειώνοντας  τη λέξη  «ΣΥΜΦΩΝΩ», με το Ον/μο  σας, την ιδιότητα ή  το επάγγελμα, την πόλη σας,  το  email σας  και  το τηλέφωνό  σας  αν θέλετε''.  
Επισυνάπτουμε  δύο αρχεία.  Το πρώτο  με την   σύνοψή   της  επιστολής και  το  δεύτερο με  ολόκληρη την επιστολή και  την  πλήρη   βιβλιογραφία   της,  όπως  ακριβώς στάλθηκε σε όλους τους  αποδέκτες.  


Για  οποιαδήποτε   διευκρίνιση χρειαστείτε   στον  κοινό  μας  αγώνα, παρακαλώ  επικοινωνήστε μαζί  μας  μέσω του  email  μας  και  θα επικοινωνήσουμε   μαζί  σας.   


  Με  εκτίμηση,
ΣΚΕΠΤΟMΕΝΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ   και  ΕΝΕΡΓΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ 


  *Η πρώτη παρουσίαση  της  επιστολής   με  τον  Παιδίατρο  - Λοιμωξιολόγο  κ.  Ιωάννη   Καβαλιώτη  και την  εκπρόσωπο  της  ομάδας  μας κα Καίτη  Κατσαβού  στον   δημοσιογράφο  κο  Στέφανο  Δαμιανίδη   στο  focous fm   στις   13/12/2021  εδώ:
https://focusfm.gr/ameilikta-erotimata-800-goneon-gia-ton-emvoliasmo-ton-paidion/
  * Η   δεύτερη παρουσίαση με την  εκπρόσωπο  της  ομάδας  κα Καίτη  Κατσαβού  στο   Διαδικτυακό Κανάλι  BΑHALO  News  στην   εκπομπή  UNTOUCHED  στις  16/ 01/2022  με τους  δημοσιογράφους  κα  Ελένη Μαρία Γαλανάκη και τον κο Chris Μαστραντώνη   εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=fkn46s6dDKQ
 * Η   τρίτη παρουσίαση στην  εκπομπή  '' Στην  αιχμή  του Δόρατος''   στις  2/2/2022   με την  κα Ελένη Τσουκαλή, διδάκτορα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και την εκπρόσωπο της  ομάδας  κα  Καίτη Κατσαβού στον  δημοσιογράφο   κ. Άρη  Λαμπρόπουλο  στο  κανάλι   ΕΠΑΜ — Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο εδώ:  https://youtu.be/5VrGX2RAI_U   και  η  τέταρτη στο   Διαδικτυακό Κανάλι  BΑHALO  News   στην   εκπομπή '' Άκου τα   Μαντάτα''   με  την  εκπρόσωπό  μας  και  τον ιατρό   κ.  Αλέξανδρο  Βασσαρά  εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qpds97fvTHg&t=132s