Αυτόνομη και Διαφανής Επιστημονική Έρευνα στην Εποχή Covid-19 - Δωρεάν βιβλίο από τον Δρ. Ανδρέα Ράλλη (PhD)

Αγαπητοί,

 

Ελπίζω να είναι όλα καλά και να σας βρίσκω σε καλή κατάσταση υγείας. Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κανένα βιβλίο που να περιλαμβάνει ιατρικά, επιστημονικά, νομικά και κοινωνικά στοιχεία, τα οποία μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε την ευρύτερη εικόνα της εποχής του Covid-19.

Σύμφωνα με τον παραπάνω στόχο, έχω γράψει ένα ενημερωτικό βιβλίο με τίτλο: «Αυτόνομη και Διαφανής Επιστημονική Έρευνα στην Εποχή του Covid-19».

Είναι μια περίληψη 50 σελίδων, 20 εικόνων με 286 βιβλιογραφικές αναφορές (επιστημονικές δημοσιεύσεις, συνεντεύξεις και βιβλία), συμπεριλαμβανομένων διάσημων περιοδικών με κριτές από το Nature, το NEMJ και το Lancet καθώς και ανεξάρτητες έρευνες και αποσπάσματα/Συνεντεύξεις από παγκοσμίου φήμης επιστήμονες ). Είναι μια έκθεση που εξηγεί στον ελεύθερο πολίτη με απλό τρόπο την αυτόνομη και διαφανή έρευνα που έλαβε χώρα την εποχή του Covid-19, με επίκεντρο την έρευνα για το περιεχόμενο των «εμβόλια» SARS-CoV-2 (Covid19). και Παθολογία, ασθένεια και θνησιμότητα μετά τον εμβολιασμό με το «εμβόλιο SARS-CoV-2 (Covid-19)».

Αυτό το βιβλίο χρειάστηκε μήνες για να γραφτεί και έχει ζητηθεί από πολλά άτομα, επομένως θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με την οικογένεια και τους φίλους (και στα σχολεία), και η βοήθεια στη μετάφραση ήρθε επίσης από Γιατρούς και Επιστήμονες (που επί του παρόντος βρίσκονται σε αναστολή), οι οποίοι θα ήθελαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους αλλά θέλουν τα επιστημονικά και ιατρικά δεδομένα να έρθουν στο φως.

Αυτή η ανταλλαγή πληροφοριών είναι ιδιαίτερα σημαντική σε αυτήν την εποχή της μαζικής λογοκρισίας, όπου οι αξιότιμοι νικητές του βραβείου Νόμπελ, όπως ο Kary Mullis και ο Luc Montagnier, δεν λαμβάνουν σχεδόν καμία κάλυψη στα κύρια μέσα ενημέρωσης. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε αυτές τις πληροφορίες και εάν πιστεύετε ότι είναι πολύτιμες, μεταφέρετε σε αυτούς που πιστεύετε ότι μπορεί να ενδιαφέρονται (ειδικά σε άτομα με κερδοσκοπία).

Το βιβλίο είναι αναρτημένο στο ερευνητικό μου ιστολόγιο και διατίθεται δωρεάν για λήψη.

https://www.dr-andrew-s-rallis.com/post/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE-covid-19

Δρ. Ανδρέας Ράλλης

Πτυχίο Βιοϊατρικής Επιστήμης - King's College του Λονδίνου,

MSc Virology - Imperial College London,

PhD Νευροβιολογία - King's College του Λονδίνου,

Μεταδιδακτορικό Δίπλωμα: Παθολογία Πανεπιστήμιο Στάνφορντ,

Ανώτερος ερευνητής Επιστήμονας: Université Côte d'Azur: μοριακή έρευνα

κατά της γήρανσης