Το ελεγχόμενο χάος και οι σύγχρονοι Οντουάρπα

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΩΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ

 

© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr γράφονται κατόπιν κοπιαστικής έρευνας και μετάφρασης. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του aperopia.fr. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση 2-3 πρώτων παραγράφων με προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο aperopia.fr


Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Το 1992 ο Στήβεν Μαν (Steven Mann), υψηλόβαθμο στέλεχος του διπλωματικού σώματος και του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ, δημοσίευσε ένα ολιγοσέλιδο δοκίμιο με τίτλο The Chaos Theory and Strategic Thought (θεωρία του Χάους και Στρατηγική Σκέψη).

Σ’ αυτό το πόνημα ανέλυε ποια θα έπρεπε να είναι η στρατηγική των ΗΠΑ απέναντι στην πρώην Σοβιετική Ένωση που μόλις είχε διαλυθεί, και γιατί οι παλαιοί τρόποι του ψυχρού πολέμου ήταν πλέον ξεπερασμένοι. Ο Μαν πρότεινε ότι η δημιουργία μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων όπου οι ΗΠΑ θα διατηρούσαν ηγετικό ρόλο, θα έπρεπε να βασιστεί στην εφαρμογή των αρχών της Θεωρίας του Χάους στην στρατηγική της, με τον εξής τρόπο:

Όταν ένα πολιτικό σύστημα πιέζεται πολύ, έχοντας εισέλθει σε κατάσταση σύγκρουσης με τους αντιπάλους του, προκειμένου να τους αδρανοποιήσει πρέπει να τους αντιμετωπίσει ως ηλεκτρονικούς υπολογιστές μολύνοντας τα λογισμικά τους (Software) με «ιούς», όπως ακριβώς μολύνουν οι χάκερ τα Software των στόχων τους.

Tα Software ήταν οι στοχευμένοι πληθυσμοί και οι «ιοί» οι ιδεολογίες και οι δράσεις με τις οποίες οι ΗΠΑ έπρεπε να τους μολύνουν, προκαλώντας ελεγχόμενο χάος, το οποίο εν συνεχεία θα αυτο-οργανωνόταν με βολικό γι’ αυτές τρόπο,  σύμφωνα άλλωστε και με το πρόταγμα των ιερατείων της εξουσίας, Ordo Ab Chao (Τάξη από το Χάος), επεκτείνοντας την παρασιτική παραμονή τους στην παγκόσμια κυριαρχία, όπως πίστευαν.

Έτσι εξαπολύθηκε ως «ιός» από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, αρχικά η δημιουργία και η υποστήριξη κάθε ισλαμιστικού εξτρεμιστικού κινήματος (Αλ Κάιντα, επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, ISIS κλπ.) και αργότερα η υποκινούμενη μαζική εισβολή Αφροασιατών μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, καθότι το φονταμενταλιστικό Ισλάμ από μόνο του ανέκαθεν αποτελούσε εξέχοντα παράγοντα χάους και αστάθειας. Στις ίδιες τις ΗΠΑ, ο «ιός» ήταν η ανεξέλεγκτη μετανάστευση λαθρομεταναστών από τη Λατινική Αμερική.

Ακολούθησε ο ιός της περίφημης «Αραβικής Άνοιξης» που όλως τυχαίως μόλυνε μόνο τις μουσουλμανικές χώρες που ήταν φιλικά προσκείμενες προς τη Ρωσία όπως το Ιράν, το Ιράκ, η Λιβύη, η Τυνησία, η Αλγερία, η Συρία, η Υεμένη, το Μπαχρέιν, η Αίγυπτος κ.ά. με σκοπό να προκληθούν εμφύλιοι πόλεμοι και μαζική μετανάστευση μουσουλμανικών πληθυσμών προς την Ευρώπη.

Κατόπιν προέκυψαν οι ιοί της λυσσώδους προώθησης των δικαιωμάτων των μειονοτήτων εις βάρος των δικαιωμάτων των εθνών και της θεωρίας του Κοινωνικού Φύλου, μέσω των φεστιβάλ «υπερηφάνιας» Gay Pride, και της προώθησης των ΛΟΑΤΚΙ σε κάθε δυνατή θέση του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και ειδικά στα πανεπιστήμια και στον χώρο των ΜΜΕ.

Μετά ξεπήδησε ο «ιός» της υπερθέρμανση του πλανήτη δήθεν εξαιτίας των ορυκτών καυσίμων και όλες οι φυσικές καταστροφές −που κάποιες απ’ αυτές μπορεί και να ήταν τεχνητές− βαφτίστηκαν κλιματικές.

Ύστερα ήρθε ο «ιός» του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομοφυλόφιλων, και ο «ιός» των δημόσιων παραστάσεων με εμφανή προβολή του Μπαφομέτ και σατανιστικών τελετουργικών.

Εν συνεχεία ο «ιός» του φακελώματος του δημοσίου τομέα και της ιδιωτικής ζωής των πολιτών που βαφτίστηκε «ψηφιακή μεταρρύθμιση», η λατρεία της τεχνολογικής εξέλιξης −η περιβόητη 4η Βιομηχανική Επανάσταση− η γενετική μηχανική, η ρομποτική, η βιοπληροφορική και η βιοκατασκευή που βαφτίστηκαν «καινοτομία».

Τέλος, αναδύθηκε ο «ιός» της ψευτο-πανδημίας που κορυφώθηκε με τις γονιδιακές υποτιθέμενες θεραπείες mRNA, και βεβαίως είναι υπό εξέλιξη ο τελευταίος «ιός», ο μετανθρωπισμός.

Τα προαναφερθέντα απετέλεσαν τους θανατηφόρους ιούς που εξαπέλυσε η ατλαντική ολιγαρχία προκειμένου να αποτρέψει αφενός μεν την επανάσταση των πολιτών της κατά της κολοσσιαίας ληστείας της ιδιωτικής περιουσίας τους από την [ιδιωτική] Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED) και της ασύλληπτης διαφθοράς των αμερικανικών και των λοιπών κυβερνήσεων της Δύσης, και αφετέρου δε να επεκτείνει την ισχύ του ΝΑΤΟ, με στόχο να ανατρέψει την ανάδυση του Ευρασιανισμού, δηλαδή της Κίνας, της Ρωσίας και της Ινδίας, καθώς και τη συσπείρωση 65 χωρών της Ευρασίας γύρω τους που αντιπροσωπεύουν περίπου 4,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Η ψευτοπανδημία και ο μαζικός εμβολιασμός ήταν το προτελευταίο «colpo grosso» προκειμένου να αποφύγουν την εκθρόνιση του δολαρίου ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, το οποίο κυριάρχησε ως γνωστόν μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το πυροτέχνημα του μετανθρωπισμού δεν είναι παρά ο τελευταίος (και κυριολεκτικά φαρμακερός) ιδεολογικός «ιός» των ατλαντικών ελίτ που ονειρεύονταν να καταστήσουν το «ελεγχόμενο χάος» ως το μόνο τρόπο επιβολής της κυριαρχίας τους.

Δεν τα κατάφεραν όμως. Παρ’ όλο το αφήγημα περί ηθικής υποχρέωσης των δυτικών πολιτών να πεινάσουν και να κρυώσουν, ως στήριξη απέναντι στην Ουκρανία, μια χώρα που δεν ανήκει καν στο ΝΑΤΟ ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι δυτικοί πολίτες αρχίζουν να αντιδρούν: το δολάριο εκθρονίστηκε, ο πληθωρισμός ανέβηκε στα ύψη στη Δύση, η απάτη της ασφάλειας των εμβολίων αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο και ο κόσμος θέλει να δείρει τον αγαπημένο Ισραηλινό συνεργάτη του Κλάους Σβαμπ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Γιουβάλ Νώε Χαράρι, ιστορικό, και προφήτη του μετανθρωπισμού και της διεθνούς Χαζαρικής μαφίας, για τις ύβρεις που ξεστομίζει σχεδόν καθημερινά:

Η «άλλη πλευρά», Ρωσία και Κίνα, κερδίζει πόντους επικίνδυνα για τη Δύση, και δηλώνει πως αν την προκαλέσουν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά που θα κονιορτοποιήσουν τις ΗΠΑ και τις ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ. Οι δε λαοί της Δύσης, παρά τους μολυσμένους «ιούς», αρχίζουν να καταλαβαίνουν όλο και περισσότερο ποιοι είναι οι εγκληματίες και οι δολοφόνοι που τους εξαπάτησαν.

Στη χώρα μας πάντως, η πλύση εγκεφάλου μέσω των καθεστωτικών ΜΜΕ ακόμα καλά κρατεί, με αποτέλεσμα η κρίσιμη μάζα να μην έχει ακόμα αντιληφθεί την επιχείρηση διασποράς χάους, ως μέσου συγκράτησης της ανατροπής της παλαιάς παγκόσμιας ισορροπίας δυνάμεων.

Ωστόσο, δεν κρύβεται πλέον ότι τα δήθεν εμβόλια, είναι στην πραγματικότητα γονιδιακές επεμβάσεις με αγγελιοφόρο RNA που αλλάζουν το DNA και προκαλούν θανάτους και τρομακτικές παρενέργειες. Και ότι ο ρόλος τους δεν είναι να μας προστατέψουν, αλλά να μας αφανίσουν αργά ή γρήγορα, διασπείροντας κι αυτά με τον τρόπο τους το πολυπόθητο χάος.

Εμβολιασμός, 4η Βιομηχανική Επανάσταση και χάος
 

Αν αναζητήσουμε στο διαδίκτυο το διάγραμμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (που είναι όργανο των 1.000 μεγαλύτερων βιομηχανιών του κόσμου) για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, θα διαπιστώσουμε ότι γίνεται σαφής αναφορά στον εμβολιασμό (Vaccination).

Τι σχέση όμως μπορεί να έχει ο γνωστός μας, παλιός, καλός, εμβολιασμός που διεξάγεται τα τελευταία εκατό χρόνια με, εν γένει, ευεργετικά αποτελέσματα, με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση;

Δυστυχώς άμεση. Στην πραγματικότητα, ο εμβολιασμός είναι πλέον γενετική τροποποίηση του DNA των εμβολιασμένων, προκειμένου η πλειοψηφία τους που δεν θα πεθάνει άμεσα, να εκλείψει εντός μιας ευρείας χρονικής περιόδου (για παράδειγμα, το αργότερο εντός πενταετίας ή δεκαετίας) λόγων των παρενεργειών, αλλά μέχρι τότε να παραμένει ελεγχόμενη.

Με το θάνατο βεβαίως τόσων δισεκατομμύριων ανθρώπων, η διασπορά του χάους είναι εξασφαλισμένη. Το διάγραμμα του Φόρουμ του Νταβός μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιοι έχουν … δουλέψει για χρόνια ώστε να γίνουν οι άνθρωποι ένα προϊόν με βραχεία ημερομηνία λήξεως.

Διάγραμμα των στόχων της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης όπως τη θέλουν οι ατλαντιστές. Πηγή: World Economic Forum, 2021.

Πέραν αυτού όμως, η αναφορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) του 1993 περί εμβολίων που μειώνουν τη γονιμότητα, επιβεβαιώνει τις μισανθρωπικές προθέσεις αυτής της εγκληματικής οργάνωσης που ελέγχεται και αυτή από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ:

Επίσημη αναφορά του ΠΟΥ του 1993 που αναφέρεται σε έρευνες για τη μείωση της γονιμότητας μέσω ειδικών εμβολίων που χτυπούν τη χοριακή γοναδοτροφίνη, απαραίτητη για τη διεξαγωγή κάθε εγκυμοσύνης. Βεβαίως ουδόλως έχει γίνει γνωστή, αν και απολύτως πραγματική.

Και μετά απορούν ακόμα πολλοί άνθρωποι πως είναι δυνατόν τόσοι νέοι στη Δύση μετά το 1990 να μην μπορούν να κάνουν παιδιά…

Επίσης, η διάλεξη του Tal Zaks, επικεφαλής ιατρού της φαρμακευτικής εταιρείας Moderna Therapeutics, την οποία έδωσε το 2021, επιβεβαίωσε τη μαζική επιχείρηση τροποποίησης του ανθρώπινου DNA μέσω εμβολίων τεχνολογίας mRNA/LΝPs (Lipidic Nano Particles / Λιπιδικών Νάνο Σωματιδίων) −υποτίθεται κατά της Covid-19− τεχνολογία που ο συγκεκριμένος τύπος ονόμασε «χακάρισμα του λογισμικού της ζωής».

Αξίζει λοιπόν να παρακολουθήσει κανείς αυτό το βίντεο για να συνειδητοποιήσει όσα μας κρύβουν οι κυβερνήσεις και οι δήθεν «εθνικοί» οργανισμοί δημόσιας υγείας (που είναι ιδιωτικές εταιρείες), ποιος διασπείρει το χάος και ποιος είναι ο πραγματικός συνωμότης και ποιος όχι.

Επιπλέον, τα ίδια επιβεβαίωσε και μία επιστημονική ομάδα που ανακάλυψε την ομοιότητα μεταξύ μιας βασικής αλληλουχίας του γονιδιώματος του SARS CoV-2 με την αίτηση χορήγησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από τη Moderna αρχικά το 2012 και τελικά αδειοδοτήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία των ΗΠΑ στις 07.03.2017.

Τα αρχεία των αιτήσεων ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ δείχνουν ότι η Moderna κατέθεσε αρχικά αίτηση αδειοδότησης τον Απρίλιο του 2012 ως μέρος του τμήματος έρευνάς της για τον καρκίνο. Η πατενταρισμένη ακολουθία είναι μέρος ενός γονιδίου που ονομάζεται MSH3 που είναι γνωστό ότι επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο τα κατεστραμμένα κύτταρα επισκευάζονται στον οργανισμό. Εγκρίθηκε στις 7 Μαρτίου του 2017.

Αυτό αναφέρει σε άρθρο της 23.02.2022 και η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ενώ νέες υποψίες ότι η ασθένεια Covid-19 θα μπορούσε να έχει αναπτυχθεί σε εργαστήριο, προέκυψαν όταν άλλοι επιστήμονες ιολόγοι ανακάλυψαν μέσω μίας εμπεριστατωμένης έρευνας ότι στην πρωτεΐνη ακίδας του ιού SARS CoV-2 υπάρχει γενετικό υλικό που ανήκει στη Moderna.

Η έρευνα, εξετάζοντας μια αλληλουχία του SARS CoV-2, παρουσιάζει το μέρος του γονιδιώματος του SARS CoV-2 καθιστώντας δυνατή τη μόλυνση των ανθρώπων. Αυτός είναι ο μόνος κορωνοϊός στο είδος του που φέρει 12 μοναδικά «γράμματα» γενετικού κώδικα που επιτρέπουν την ενεργοποίηση της πρωτεΐνης του από το ένζυμο φουρίνη, επιτρέποντάς του να εξαπλωθεί εύκολα μεταξύ των ανθρώπινων κυττάρων.

Ο SARS CoV-2, που προκαλεί την ασθένεια Covid-19, μεταφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να εξαπλωθεί σε περίπου 30.000 γράμματα γενετικού κώδικα, γνωστού ως RNA. Ο ιός μοιράζεται μια αλληλουχία 19 συγκεκριμένων γραμμάτων με ένα γενετικό τμήμα που έχει πατεντάρει η Moderna. Δώδεκα από τα κοινά «γράμματα» συνθέτουν τη δομή της θέσης της διάσπασης της φουρίνης της Covid-19, με τα υπόλοιπα να ταιριάζουν με νουκλεοτίδια σε ένα κοντινό μέρος του γονιδιώματος. Τα γράμματα ACGT είναι τα αρχικά τεσσάρων βάσεων νουκλεϊκών οξέων του ανθρώπινου γονιδιώματος, Αδενίνης, Κυτοσίνης, Γουανίνης και Θυμίνης.

Ενσωμάτωση του γενετικού κώδικα των εμβολίων mRNA στο ανθρώπινο DNA

Τον Σεπτέμβριο του 2022 δημοσιεύτηκε και μια άλλη έρευνα υπογεγραμμένη από έγκριτους επιστήμονες, που επιβεβαίωσε τις ανησυχίες για τα εμβόλια mRNA. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Πρόσφατα δεδομένα, καταδεικνύουν ότι οι αλληλουχίες RNA του SARS CoV-2 μπορούν να μεταγραφούν στο DNA και να ενσωματωθούν ενεργά στο γονιδίωμα των προσβεβλημένων ανθρώπινων κυττάρων, με τη μεσολάβηση ρετροτρανσποζονίων».

(* Σημείωση: Τα ρετροτρανσποζόνια είναι κινητά γενετικά στοιχεία που ενισχύονται με αντίστροφη μεταγραφή ενός ενδιάμεσου RNA).

Τα ευάλωτα ανθρώπινα βλαστοκύτταρα, καθώς και τα γαμετοκύτταρα, μπορεί να είναι οι πρώτοι στόχοι για ανεπιθύμητη παρεμβολή RNA. Οι προβλεπόμενες συνέπειες θέτουν σοβαρούς κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία που χρήζουν διελεύκανσης. Απαιτούνται επειγόντως περαιτέρω αξιολογήσεις τοξικότητας, προκειμένου να ποσοτικοποιηθεί η πιθανή εμφάνιση παρεμβολών στις κανονικές διεργασίες του DNA που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τον πληθυσμό που έχει εμβολιαστεί με mRNA».

Όλες αυτές οι δράσεις είναι μέρος της πρόκλησης ελεγχόμενου χάους, που όπως ελέχθη, έχει σκοπό να παρατείνει την παραμονή των αχόρταγων παρασιτικών ευρω-ατλαντικών ελίτ στην εξουσία.

Ο μαζικός εμβολιασμός θα διευκολύνει επίσης τη συρρίκνωση του τομέα της δημόσιας υγείας σε όλη τη Δύση. Η στείρωση και η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων θα ελαττώσουν δραματικά τον πληθυσμό και θα μειώσουν κατά πολύ τις δομές δημόσιας υγείας που εφεξής θα είναι υποτυπώδεις. Γι’ αυτό και οι νεο-Άτλαντες επιμένουν ακόμα τόσο πολύ στο να μην υπάρχουν ανεμβολίαστοι.

Το σχέδιο είναι οφθαλμοφανές : οι ολιγαρχικές ευρω-ατλαντικές ελίτ θεωρούν ότι οι δημόσιες δομές υγείας είναι περιττές σε έναν μελλοθάνατο πληθυσμό που ανίκανος να εργαστεί, θα ζει σαν δούλος με πενιχρά κρατικά επιδόματα, θα ζεσταίνεται με …κεριά, θα τρώει τελευταίας ποιότητας τρόφιμα από το «Καλάθι της Νοικοκυράς», ακρίδες, σκουλήκια και έντομα, και θα είναι διαρκώς άρρωστος μέχρι να πεθάνει. Πληθυσμό από τον οποίο δεν αποκλείεται να στερήσουν και το δικαίωμα ψήφου, κηρύσσοντας μια διαρκή κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η πρόσφατη δήλωση του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς σχετικά με την Bundeswher, δηλαδή τον «συμμαχικό» στρατό της Γερμανίας, που ουσιαστικά προορίζεται για την καταστολή εξεγέρσεων μέσα στις ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και τυχόν μάχες με το ευρασιατικό μπλοκ ότι: «Η βασική αποστολή της Bundeswehr είναι η υπεράσπιση της ελευθερίας στην Ευρώπη, ειδικά ενόψει της απειλής της Ρωσίας του Βλαντίμιρ Πούτιν. Η Ρωσία του Πούτιν −προετοιμαζόμαστε για αυτό στο ΝΑΤΟ− είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη απειλή για τη Συμμαχία μας».

Λιπιδικά νανοσωματίδια και φλεγμονές
 

Στις 17 Δεκεμβρίου 2021, μια άλλη μελέτη του πανεπιστημίου Τζέφερσον της Φιλαδέλφειας , προειδοποίησε ότι ένα συστατικό των λιπιδικών νανοσωματιδίων της «πλατφόρμας» mRNA-LNPs που χρησιμοποιείται σε προ-κλινικές μελέτες εμβολίων, είναι εξαιρετικά φλεγμονώδες.

Οι συγγραφείς της μελέτης παρουσιάζουν, μεταξύ άλλων, στοιχεία ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια της καναδικής εταιρείας Acuitas, επίσημου προμηθευτή των LNPs του εμβολίου της Pfizer, που χρησιμοποιούνται σε προκλινικές μελέτες εμβολίων mRNA, τροποποιημένα με νουκλεοτίδια, είναι εξαιρετικά φλεγμονώδη στα ποντίκια.

Η τεχνολογία LNP που χρησιμοποιείται στο εμβόλιο Comirnaty της Pfizer-BioNTech ανήκει στην Acuitas.

Η Acuitas, στην επίσημη ιστοσελίδα της δηλώνει ότι «ειδικεύεται στην ανάπτυξη συστημάτων διανομής (παροχής) LNPs για μοριακές θεραπείες και οι επιστήμονές της έχουν συνθέσει πάνω από 500 νέα κατιονικά λιπίδια που έχουν αξιολογηθεί σε μοντέλα in vivo, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων πρωτευόντων, πλην των ανθρώπων».

Οι τεχνικές της δηλαδή έχουν αξιολογηθεί σε πρωτεύοντα, αλλά όχι στους ανθρώπους; Τα λιπιδικά νανοσωματίδια αξιολογήθηκαν ως ασφαλή σε πιθήκους, ενώ σε ποντίκια και ανθρώπους όχι; Αξιολογήσεις κυριολεκτικά στο πόδι που παίζουν την υγεία δισεκατομμυρίων ανθρώπων στα ζάρια; Απίστευτα πράγματα που όλες οι κυβερνήσεις της Δύσης συγκάλυψαν και συγκαλύπτουν ακόμη, προφανώς στα πλαίσια εφαρμογής των Κανόνων του Χάους…

Είπαμε, τα mRNA εμβόλια είναι ακόμα ένας «ιός» στο οπλοστάσιο των ολιγαρχικών ελίτ.

Eπικίνδυνη και η ενδορινική χορήγηση;
 

Η μελέτη του πανεπιστημίου Τζέφερσον μας πληροφορεί ότι η ενδοδερμική και η ενδομυϊκή ένεση αυτών των LNPs οδήγησε σε ταχείες και ισχυρές φλεγμονώδεις αποκρίσεις. Ωστόσο, όταν η ίδια δόση LNPs χορηγήθηκε και ενδορινικά, όχι μόνο προκάλεσε παρόμοιες φλεγμονώδεις αποκρίσεις στους πνεύμονες, αλλά οδήγησε και σε υψηλό ποσοστό θνησιμότητας.

Αν συνδυάσουμε τώρα όλα αυτά τα στοιχεία με τις νέες στρατηγικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την διαχείριση της ψευτοπανδημίας το φθινόπωρο του 2022 και τον χειμώνα του 2023, θα διαπιστώσουμε ότι ενδορινικά «εμβόλια», είναι έτοιμα να χορηγηθούν στους Ευρωπαίους πολίτες ως πιο …ασφαλή και «νέου τύπου».

Τέλος, ακόμα μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2022 επιβεβαιώνει τα παραπάνω, δηλώνοντας ότι η προέκθεση στην πλατφόρμα mRNA-LNP αναστέλλει τις ανοσολογικές αποκρίσεις και μεταβάλλει την εγγενή ανοσοποιητική ικανότητα με κληρονομικό τρόπο, έτσι ώστε οι ανοσολογικές τροποποιήσεις που προκαλούνται από την πλατφόρμα mRNA-LNPs να μπορούν να κληρονομηθούν.

Αυτές είναι τρομακτικές συνέπειες, όχι μόνο για τα παρόντα πειραματόζωα, αλλά και για τους μελλοντικούς απογόνους τους (εάν βέβαια υπάρχουν, αν αληθεύει αυτό που προσφάτως καταγγέλθηκε από Γερμανίδα ευρωβουλευτή, δηλαδή ότι το 80% των εγκύων γυναικών που εμβολιάστηκαν, απέβαλαν).

Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν που ενώ του είχαν γνωστοποιηθεί όλες αυτές οι τρομερές συνέπειες, συναίνεσε ευχαρίστως στον εμβολιασμό του. Όλοι οι άνθρωποι που έκαναν τα εμβόλια, τα έκαναν διότι η κυβέρνηση, οι ιατρικοί σύλλογοι, η Επιτροπή Εμβολιασμών, οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ (που είναι ένας ιδιωτικός και όχι δημόσιος οργανισμός όπως πιστεύουν οι περισσότεροι), και κυρίως τα κυρίαρχα ΜΜΕ, τους διαβεβαίωναν νυχθημερόν ότι ήταν απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά.

Μετά από όλα αυτά, είναι ποτέ δυνατόν να πιστέψουμε ότι οι προθέσεις αυτών που επέβαλαν την υποχρεωτική χορήγηση τέτοιων σκευασμάτων, ήταν αθώες και ανθρωπιστικές;

Διαφημιστική εκστρατεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που διατυμπάνιζε ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά. Οι υπεύθυνοι δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουν την τιμωρία.

Παράνομη η ανθρώπινη γενετική τροποποίηση
 

Χωρίς λοιπόν να έχουν γίνει γνωστές όλες οι πιθανές συνέπειες του εμβολιασμού με πειραματικά σκευάσματα mRNA – LNPs (οι ιθύνοντες τις γνώριζαν και ακριβώς πάνω σ’αυτές πόνταραν), και χωρίς να αποτρέπεται η μετάδοση του κορωνοϊού, όπως παραδέχτηκε η ίδια τη Pfizer, τα δήθεν εμβόλια εγκρίθηκαν από τις υγειονομικές αρχές όλου του κόσμου!

Πώς συνέβη κάτι τέτοιο;

Μα με την ανοχή και τη συνενοχή όλων των αρμόδιων Αρχών που γνώριζαν και σιωπούσαν. Υπάρχουν λοιπόν ένοχοι με ονοματεπώνυμο για όλα αυτά τα ανοσιουργήματα. Πολιτικοί, γιατροί, δικαστές, σώματα ασφαλείας, και ένα σωρό διαπλεκόμενοι του καθεστώτος, θα λογοδοτήσουν για το έγκλημά τους.

Το διάταγμα Μπάιντεν και οι σύγχρονοι Οντουάρπα
 

Πριν προλάβουν όμως οι Αμερικανοί πολίτες να απαιτήσουν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για τους θανάτους και τις παρενέργειες των εμβολίων, στις 12.09.2022 υπεγράφη από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζόε Μπάιντεν, το «Εκτελεστικό Διάταγμα για την Προώθηση της Βιοτεχνολογίας και της Καινοτομίας του Βιοκατασκευαστικού Τομέα για μια Βιώσιμη, Ασφαλή και Ισχυρή Αμερικανική Βιο-οικονομία».

Ας δούμε όμως δύο πολύ μικρά, αλλά χαρακτηριστικά αποσπάσματα που καθιστούν το Διάταγμα αυτό ξεκάθαρο όργανο της επιχείρησης διασποράς χάους:

«Πρέπει να αναπτύξουμε τεχνολογίες και τεχνικές γενετικής μηχανικής για να μπορούμε να γράφουμε κώδικα λογισμικού για κυκλώματα κυττάρων και να προγραμματίζουμε τη βιολογία προβλέψιμα, με τον ίδιο τρόπο που γράφουμε κώδικα λογισμικού (script) και προγραμματίζουμε υπολογιστές: ξεκλειδώνοντας τη δύναμη των βιολογικών δεδομένων, ιδίως μέσω εργαλείων υπολογιστικής και τεχνητής νοημοσύνης, και προάγοντας την επιστήμη παραγωγής μεγάλης κλίμακας, μειώνοντας ταυτόχρονα τα εμπόδια στην εμπορευματοποίηση, έτσι ώστε οι καινοτόμες τεχνολογίες και τα προϊόντα να μπορούν να φτάνουν γρηγορότερα στις Αγορές».

(iv) το Υπουργείο Ενέργειας θα υποστηρίξει την έρευνα για την επιτάχυνση […] της ανάπτυξης εργαλείων βιοτεχνολογίας και βιοπληροφορικής και για τη μείωση των εμποδίων στην εμπορευματοποίηση, μεταξύ άλλων, μέσω της παροχής κινήτρων […] για την επέκταση των δυνατοτήτων της βιοκατασκευής.

Διαβάζοντας και τα υπόλοιπα κείμενα του διατάγματος, κάθε νοήμων και λογικός άνθρωπος, διαπιστώνει ότι οι μεγάλες τεχνολογικές και φαρμακευτικές εταιρείες των ΗΠΑ, με τη συνεργασία διεθνών επενδυτικών ταμείων, επιχειρούν να κατασκευάσουν συνθετική ζωή, και συγκεκριμένα βιονικούς ανθρώπους, προγραμματισμένα ως θνησιγενή υβρίδια ανθρώπων-ζώων και χιμαιρικά είδη, σαφώς επιδιώκοντας το χάος, που αυτή τη φορά όμως θα πάψει να είναι ελεγχόμενο.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουν να παράγουν σε ευρεία κλίμακα και στρατιώτες-ρομπότ, ρίχνοντάς τους στα πεδία των μαχών ανενδοίαστα, αναγκάζοντας Ρωσία και Κίνα να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες, θυμίζοντας προϊστορικές καταστάσεις όπως διασώζουν αρχαϊκά έπη.

Άτλας, το πρωτότυπο ενός ρομπότ-στρατιώτη της DARPA. Συγκρατήστε το όνομά του, διότι δεν είναι τυχαίο. Τέτοια ρομπότ μπορεί να χρησιμοποιηθούν και εναντίον των πολιτών σε αστικές εξεγέρσεις.

Είναι προφανές, ότι το βαθύ αγγλο-σαξονικό, χαζαροσιωνιστικό κράτος, αυτή η εγκληματική υπερδομή που ελέγχει και το Ευρωδιευθυντήριο, θεωρεί ότι παρόμοια διατάγματα θα εισαχθούν και στο ευρωπαϊκό δίκαιο ως νόμοι των κρατών-μελών της ΕΕ, και χάρη στην εφαρμογή τους όλα τα εμπόδια βιοηθικής θα έχουν πλέον αρθεί.

Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα λαχανικά και τα κρέατα εργαστηρίου για τα οποία είχα προειδοποιήσει ήδη από το μακρυνό …2017 ωχριούν μπροστά στον οδοστρωτήρα της δημιουργίας πλήρως συνθετικής [μετα]ανθρώπινης ζωής.

Αντί να ανοίξουν οι πύλες του Παραδείσου για τους Αμερικανούς και να εξαλειφθεί κάθε γενετική ασθένεια και αναπηρία, μέσω της βιοπληροφορικής, δυστυχώς ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως:

Σαν άλλοι γνωστικοί «Άρχοντες, πάνω στη δημιουργία και την καταστροφή», σαν άλλοι Οντουάρπα 1, οι συνεχιστές των μαύρων ιερατείων των Ατλάντων θεωρούν ότι έγιναν θεοί που έχουν δικαίωμα να κατασκευάζουν έλλογα ή μη όντα κατά το δοκούν. Το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει, και δεν θα κλείσει χωρίς βαρύ τίμημα.

Βιοπληροφορική και βιοκατασκευή
 

Τι είναι όμως η βιοπληροφορική και η βιοκατασκευή; Πόσοι από τους Ευρωπαίους πολίτες έχουν αντιληφθεί το μοιραίο που πάει να συντελεστεί μέσω αυτών;

Η επίσημη ερμηνεία του όρου βιοπληροφορική (bioinformatics) είναι η εξής: «Βιοπληροφορική είναι ο επιστημονικός χώρος όπου η σύμπραξη της Βιολογίας με την Πληροφορική, την Στατιστική και τα Μαθηματικά, εξερευνά νέους τρόπους για την προσέγγιση των βιολογικών προβλημάτων, καθώς και την αντίληψη βασικών αρχών της Βιολογίας. Πρόκειται για γνωστικό χώρο με συγκεκριμένο, όσο και ευρύ πεδίο εφαρμογών και αλληλεπίδρασης με τη σύγχρονη δομική, μοριακή, πληθυσμιακή και περιβαλλοντική βιολογία. Θεωρώντας τα βιολογικά δεδομένα (DNA, RNA, πρωτεΐνες) ως ψηφιακή πληροφορία, εφαρμόζει αλγορίθμους για την επεξεργασία τους και την παραγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων με αποδοτικό τρόπο».

Όσο για τη βιοκατασκευή, διαβάζουμε ότι «είναι ένας τύπος παραγωγής ή βιοτεχνολογίας που χρησιμοποιεί βιολογικά συστήματα για την παραγωγή εμπορικά σημαντικών βιοϋλικών και βιομορίων για χρήση σε φάρμακα, επεξεργασία τροφίμων και ποτών και βιομηχανικές εφαρμογές. Τα προϊόντα βιοκατασκευής ανακτώνται από φυσικές πηγές, όπως το αίμα, ή από καλλιέργειες μικροβίων, ζωικών ή φυτικών κυττάρων που αναπτύσσονται μέσα σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις. Τα κύτταρα που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή μπορεί να είναι φυσικά ή να προέρχονται από τεχνικές γενετικής μηχανικής».

Ποιος όμως και γιατί χρειάζεται τόσο τη βιοπληροφορική και τη βιοκατασκευή; Μα οι σκοτεινοί ατλαντιστές που γεμίζουν τον κόσμο με ιδεολογικούς «ιούς», διότι χωρίς αυτούς θα ηττηθούν. Και οι δύο αυτοί τομείς σχετίζονται αναπόδραστα με τους 17 Στόχους της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ και την 4η δήθεν Βιομηχανική Επανάσταση (πώς θα γίνει Βιομηχανική Επανάσταση χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ακόμα δεν μας το εξήγησαν. Μήπως με …μπαταρίες;).

Οι Σκοτεινοί αυτοκράτορες του Χάους, πιστεύουν ότι οι ίδιοι δεν είναι άνθρωποι, αλλά ένα ανώτερο είδος, και αφετέρου δε ότι όλα τα ανθρώπινα όντα είναι βιολογικοί, ηλεκτρονικοί υπολογιστές που φέρουν ένα λογισμικό που εκείνοι μπορεί να το χακάρουν και να το κάνουν χειρότερο, δηλαδή είτε να το ρίξουν σε …loop, είτε να του κάνουν σαφή υποβάθμιση, κάνοντάς το πιο αργό.

Αλλάζοντας το λειτουργικό σύστημα των ανθρώπων με ένα πολύ χειρότερο, σκέφτηκαν ότι εφεξής θα έχουν να αντιμετωπίσουν βραχύβια όντα, πολύ κατώτερα και από τον Homo Ergaster, λύνοντας οριστικά το ξέσπασμα της εκδίκησής τους για τη ληστεία των χρημάτων τους, τη διεφθαρμένη διακυβέρνηση και τους «ιούς» που τους έχουν εξαπολύσει τόσα χρόνια.

Όσον δε αφορά το δικό τους λειτουργικό σύστημα, οι «Ανθρωποθεοί» επιδιώκουν να αποκτήσουν υπεράνθρωπες διανοητικές και σωματικές ικανότητες, και να επεκτείνουν τη διάρκεια της ζωής τους υπερβολικά, ζώντας υγιείς και ακμαίοι μέχρι τέλους, κατασκευάζοντας ταξιαρχίες τερατωδών και ελεγχόμενων πλασμάτων, όπως έκανε ο Οντουάρπα.

Ευρω-ατλαντισμός εναντίον Ευρασιανισμού
 

Η αλήθεια λοιπόν είναι αρκετά πεζή και ωμή: η διασπορά ελεγχόμενου χάους, έπρεπε να διαδοθεί και στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς εχθρούς, δηλαδή στο λεγόμενο Ευρασιατικό μπλοκ. Η επίθεση εναντίον της Ρωσίας –που οι ΗΠΑ ετοίμαζαν πολύ πριν από το 2014– μέσω ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, και όλων των σκανδιναβικών, βαλτικών και βαλκανικών χωρών που δεν είναι ακόμα μέλη του, και η κήρυξη της ψευτοπανδημίας δεν ήταν παρά το τέλειο άλλοθι, ώστε να αποφύγουν την εξέγερση των δυτικών πολιτών, και να δυσχεράνουν ιδιαίτερα την περεταίρω ισχυροποίηση του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης και της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης.

Η πρόσφατη υποκινούμενη εξέγερση στο Ιράν, δεν είναι παρά μια επανάληψη του παλιού χτυπήματος του «ιού» της Αραβικής Άνοιξης, με σκοπό να πλήξει τη συνοχή του Ευρασιατικού μπλοκ. Μόνο που κατέληξε σε πενιχρά αποτελέσματα.

Καθώς λοιπόν το χάος εξαπλώνεται ταυτόχρονα και σφοδρότατα σχεδόν σε όλες τις χώρες της Δύσης, και προσπαθεί να εισχωρήσει και στις χώρες των εχθρών του ΝΑΤΟ, αν δεχτούμε την αλήθεια ορισμένων εσωτεριστικών παραδόσεων, η τωρινή κατάσταση όντως θυμίζει υπερβολικά εκείνη που είχε διαμορφώσει ο Οντουάρπα της Ατλαντίδας, δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν από την εποχή μας.

Κατά τη γνώμη λοιπόν των «Επικυρίαρχων» το πολυπόθητο ελεγχόμενο χάος τους θα είναι εξασφαλισμένο.

Ωστόσο, απατώνται οικτρά, όπως οικτρό θα είναι και το τέλος τους. Διότι οι Οντουάρπα δεν είναι ούτε θεοί, ούτε αήττητοι. Θα τους λιώσουν νομοτελειακά οι αναδυόμενες δυνάμεις που θα διεκδικήσουν με κάθε κόστος την παγκόσμια κυριαρχία. Τότε το «ελεγχόμενο χάος» θα γίνει ανεξέλεγκτο και όταν κλείσει ξανά το κουτί της Πανδώρας θα μετρήσουμε προφανώς δισεκατομμύρια νεκρούς.

Η αντίσταση στους σύγχρονους Οντουάρπα του Χάους με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, είναι επιβεβλημένη, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει ο πλανήτης μας να καθαρίσει από τα ατλάντια μιάσματα που αναδύονται κάθε φορά όλο και αποκρουστικότερα.

ΠΗΓΕΣ:

Executive Order on Advancing Biotechnology and Biomanufacturing Innovation for a Sustainable, Safe, and Secure American Bioeconomy.

Bioinformatics.

Σοκ στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς διευθύντρια της Pfizer παραδέχθηκε ότι εξαπάτησαν δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Καταγγελία-σοκ από Γερμανίδα ευρωβουλευτή: «Το 80% των εγκύων που έκαναν εμβόλιο mRNA απέβαλαν».

Annie Besant, C. W. Leadbeater, Man: Whence, How and Whither, A Record of Clairvoyant Investigation, έκδ. Θεοσοφικής Εταιρείας, 1913.

Αrthur E. Powell, The Solar System, 1930.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Οντουάρπα (Oduarpa): Αν πιστέψουμε όσα γράφουν στο βιβλίο τους με τίτλο Man: Whence, How and Whither, A Record of Clairvoyant Investigation, που κυκλοφόρησε από τη Θεοσοφική Εταιρεία το 1913, οι θεοσοφιστές Annie Besant και C. W. Leadbeater, καθώς και ο Βρετανός θεοσοφιστής Arthur Ε. Powell στο βιβλίο του The Solar System, που κυκλοφόρησε το 1930, αμφότερα βασισμένα σε ενορατικές αποκαλύψεις του απώτατου παρελθόντος και σε αρχαία θιβετανικά βιβλία, ο Οντουάρπα ήταν ο διασημότερος μαύρος μάγος της Ατλαντίδας, ένας τρομερός άρχοντας του «Σκοτεινού Προσώπου», που έδρασε από το 100.000 π.Χ. και εντεύθεν επί χιλιάδες χρόνια.

     

    Ο Οντουάρπα, μέσω της βοήθειας των κατοίκων του υπόγειου βασιλείου του Πανός, στράφηκε κατά του αγαθού Λευκού αυτοκράτορα Μορύα, υλοποιώντας τις ίδιες τις αποκρουστικές του σκέψεις, δημιουργώντας έτσι −προφανώς μέσω γενετικής μηχανικής− έναν ολόκληρο λαό από ζωόμορφα τέρατα, ιδιαιτέρως βίαια, που κατασπάραζαν τους εχθρούς τους αμέσως μόλις τους σκότωναν, στο ίδιο το πεδίο της μάχης.

    Αυτές, και άλλες πολλές ύβρεις έπαυσαν (προσωρινά) όταν ο Οντουάρπα σκοτώθηκε από τις δυνάμεις του αγαθού αυτοκράτορα. Αργότερα όμως, ο Οντουάρπα μετενσαρκώθηκε πάλι, έκανε τα ίδια και χειρότερα, και περί το 75.025 π.Χ. επενέβησαν οι Κύριοι της Φλόγας από την Αφροδίτη προκαλώντας σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις και την καταβύθιση των δύο τεράστιων νησιών της Ατλαντίδας Ρούτα και Ντεϊτία που είχαν απομείνει από την καταστροφή του 200.000 π.Χ.

    Το τρίτο και τελευταίο νησί, η Ποσειδωνίς, επιβίωσε μέχρι το 9.564 π.Χ. που καταβυθίστηκε και αυτό από τον κατακλυσμό που αναφέρει και ο Πλάτωνας, ενώ οι μετενσαρκώσεις του Οντουάρπα επαναλαμβάνονταν ανά τακτά διαστήματα, μέχρι και τις μέρες μας.

    Λίγο πριν τον κατακλυσμό, οι Λευκοί και οι Μαύροι μάγοι ειδοποίησαν τους οπαδούς τους να διαφύγουν, όπου και σκόρπισαν σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά κυρίως προς την Αμερικανική ήπειρο που βρισκόταν πιο κοντά.

    Ποιος θα μας σώσει λοιπόν από τον σημερινό Οντουάρπα, και τον κτηνώδη στρατό που ίσως ετοιμάζει με τη βοήθεια του αμερικανικού διατάγματος;