13 ΜΑΪ́ΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ''ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ'' COVID

ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 13ης ΜΑ'Ι'ΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΜΚΔ, ΜΜΕ κλπ
ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪ́ΟΥ, ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ COVID
ΜΙΛΗΣΤΕ, ΜΗΝ ΣΙΩΠΑΤΕ!!!
ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ τη μαρτυρία σας με όσους δεν γνωρίζουν και υποφέρουν σιωπηλά...


Οι άχρηστες, πειραματικές και επιβεβλημένες ενέσεις Covid - χωρίς καμία ενημέρωση ή ελεύθερη και ενημερωμένη συναίνεση - από το Δεκέμβριο του 2020, έχουν προκαλέσει εκατομμύρια τραγικές και θανατηφόρες παρενέργειες παγκοσμίως, χωρίς ποτέ να εξασφαλίζουν προστασία, σε βάρος αποτελεσματικών και απαγορευμένων φαρμάκων. 


Είναι στατιστικά απείρως πιο επικίνδυνες από την COVID, σε μια κλίμακα που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της δημόσιας υγείας.


Κινδυνεύετε από: σοβαρές καρδιακές διαταραχές (ανακοπή, μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα), εγκεφαλικές αιμορραγίες, αμηνόρροια, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, υπογονιμότητα, ακόμη και εγκεφαλικά επεισόδια και αιφνίδιους θάνατους, αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνους και επιθετικές υποτροπές καρκίνων με μεταστάσεις (συμπεριλαμβανομένων πολλών καρκίνων της ουροδόχου κύστης και των μηνίγγων), υποτροπές και νέες περιπτώσεις AIDS, πνευμονικές εμβολές, θρομβωσεις, θρομβοπενία, σύνδρομο Guillain-Barré (παράλυση), παροδικές ισχαιμικές κρίσεις, παράλυση, τύφλωση, διαταραχές όρασης και ακοής, αποβολές...
Στα νεογέννητα: διαταραχές ανάπτυξης, ανεπάρκειες του ανοσοποιητικού συστήματος, εγκεφαλικά επεισόδια. 


Οι ενέσεις COVID, που παράγονται και προωθούνται από τις φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες συμβούλων με τις πιο πολλές καταδίκες στον πλανήτη (McKinsey, Pfizer), παραβίασαν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις διεθνείς συμβάσεις. Τα Astrazeneca και Janssen αποσύρθηκαν.


Τα ''εμβόλια'' mRNA είναι ένα ακόμη βήμα, το πιο θεαματικό, της επιθυμίας για απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων και των έμβιων όντων. 


Δίνοντας μαρτυρία για τον εαυτό σας, έναν στενό συγγενή, έναν γνωστό, λέτε ΟΧΙ σε ένα μέλλον υποταγής για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας!


 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪ́ΟΥ 2023 ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΌΣΟΥΣ ΠΈΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΡΡΏΣΤΗΣΑΝ ΕΞΑΙΤΊΑΣ  ΤΩΝ ''ΕΜΒΟΛΊΩΝ'' COVID-19.

 

Ιδού και μερικοί σύνδεσμοι σχετικά με τη δράση.

https://efvv.eu/events/international-event-on-may-13-bear-witness

https://webearwitnesstoadverseevents.over-blog.com/2023/04/13-may-2023-a-world-day-to-bear-witness-on-covid-19-vaccines-adverse-events-and-change-the-future.html