Δίκτυο Σπάρτακος: Τα τυλιγμένα με σημαία φέρετρα από την Λιβύη είναι θύματα της επεμβατικής πολιτικής στην Αφρική

«Οι πέντε νεκροί και βαριά τραυματίες του Ελληνικού Στρατού πέφτουν θύματα της νέας επεμβατικής πολιτικής του ελληνικού κράτους Άμυνας/Ασφάλειας, για την οποία υπάρχει συμφωνία ολόκληρου του αστικού πολιτικού προσωπικού που εκπροσωπούν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ικανοποιώντας τις ανάγκες του αστικού κόσμου. Τα συστηματικά FAKE NEWS αυτή την σχέση επιδιώκουν να αποκρύψουν» αναφέρει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος.

«Ο Ελληνικός Στρατός είτε αυτοτελώς, είτε στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και των πολεμικών αποστολών της ΕΕ, εμπλέκεται στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και στην Αφρική, ταυτισμένος πλήρως με τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και της ιμπεριαλιστικής Γαλλίας, με τα τεράστια αποικιοκρατικά συμφέροντα» προσθέτει το Δίκτυο Σπάρτακος και συνεχίζει:

«Η αποστολή των στρατιωτικών του Υγειονομικού βρίσκει την συνέχεια της σε σοβαρές πολεμικές ασκήσεις και πολεμικές αποστολές του Ελληνικού Στρατού στην Αφρική. Τα τυλιγμένα με σημαία φέρετρα από την Λιβύη παραγκωνίζουν την επικοινωνιακή πολιτική του ΥΕΘΑ Ν.Δένδια που κηρύσσει 3ημερο πένθος και τα συστηματικά FAKE NEWS του ΓΕΕΘΑ. Το αίμα των Ελλήνων Στρατιωτικών που χάθηκαν στην Λιβύη δεν εξαφανίζεται με επικοινωνιακά κόλπα, καθώς ήδη τίθενται σοβαρά ερωτήματα».

Αναλυτικά:

http://diktiospartakos.blogspot.com/2023/09/blog-post_97.html