Φασιστική επίθεση σε λεωφορείο καταγγέλλει η ΟΚΔΕ Σπάρτακος

Φασιστική επίθεση μέσα στο λεωφορείο 051 στη διαδρομή προς το κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ 6:30 μ.μ. και 7:00 μ.μ. με στόχο δύο Πακιστανούς, τον Ακίφ και τον Αντίλ από το Κασμίρ, όπως καταγγέλλει η ΟΚΔΕ Σπάρτακος σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με μέλη της οργάνωσης, μια ομάδα γύρω στα 10 άτομα με μαύρα ρούχα, μαύρα καπέλα και καλυμμένα με διάφορους τρόπους τα πρόσωπά τους άρχισαν να χτυπούν τον Ακίφ και τον Αντίλ, επικεντρώνοντας στον Ακίφ, συνεχίζοντας να τον χτυπούν μαζικά και αφότου έπεσε στο δάπεδο, ενώ κάποια στιγμή ένιωσε μεταλλικό αντικείμενο να τον χτυπά πίσω στο κεφάλι, πάνω από το αυτί.

Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο, άνοιξε τις πόρτες και σηκώθηκε από τη θέση του, προχωρώντας προς το σημείο της επίθεσης, για να σταματήσει την ομάδα των επιτιθέμενων, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.

«Τα ορφανά του Χίτλερ κυνηγάνε τους μετανάστες εργάτες, αναλαμβάνοντας το ρόλο της καταστολής για όσα δε φτάνει το κράτος. Ο σύντροφος Ακίφ έχει ήδη απέναντί του ένα κράτος που δεν του δίνει άσυλο, παρά τα προφανή στοιχεία για τη δίωξη που δέχεται στο Πακιστάν, πλέον βρίσκει στο δρόμο του και τους ναζί που κάνουν την παρουσία τους φανερή όλο και περισσότερο. Οι αγώνες της εργατικής τάξης πρέπει να τη βρούνε ενωμένη απέναντι στην φασιστική πρόκληση! Θα μας βρούνε απέναντί τους στο δρόμο, δε θα περάσει ο φασισμός!» υπογραμμίζει η ΟΚΔΕ Σπάρτακος.ΟΚ