ΕΚΠΑ: Δεύτερος εκπαιδευτικός κύκλος κατάρτισης «Κωστής Παλαμάς»

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Δια Βίου Εκπαίδευσης για την προβολή και προώθηση του εθνικού πολιτιστικού προϊόντος», το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει τον δεύτερο εκπαιδευτικό κύκλο κατάρτισης με τίτλο «Κωστής Παλαμάς», ο οποίος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική αίτηση εκπαιδευόμενου, μέχρι τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, αφότου συμβουλευτούν το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των σεμιναριακών μαθημάτων. Στην αίτηση, μπορεί να δηλώσει κάποιος τις διδακτικές ενότητες τις οποίες επιθυμεί να παρακολουθήσει και να πιστοποιηθεί και όχι τα σεμιναριακά μαθήματα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει την μορφή ταχύρυθμων σεμιναριακών μαθημάτων και χωρίζεται σε 3 Θεματικές Ενότητες:

• Πολιτισμός και Επικοινωνία
• Δημοσιογραφία και ΜΜΕ
• Εφαρμοσμένη Επικοινωνία

Κάθε θεματική ενότητα περιλαμβάνει σεμινάρια που διαρκούν 18 ώρες (3 ώρες την εβδομάδα), δεν έχουν κόστος συμμετοχής και οδηγούν στην απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα αποσκοπεί στην εκπαίδευση επαγγελματιών από τους κλάδους της δημοσιογραφίας, του πολιτισμού και του τουρισμού, καθώς και όσων ενδιαφέρονται για τα εν λόγω πεδία. Ακόμη, συνδυάζει τη μελέτη και την πρακτική της επικοινωνίας και του πολιτισμού, της δημοσιογραφίας με την ιστορία της τέχνης και της πνευματικής ζωής.

Για περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος, στη διεύθυνση: kostispalamas.uoa.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54