Εργαζόμενοι Κόκα Κόλα 3ε για το ξήλωμα του Κέντρου Αγώνα στην Τσιμισκή από τον Γιάννη Μπουτάρη

Πρωτοφανή ενέργεια χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή του το σωματείο των υπαλλήλων της Κόκα Κόλα 3ε, αυτήν του Δήμου Θεσσαλονίκης που ξήλωσε το κέντρο αγώνα των σχολικών φυλάκων, των καθαριστριών του υπ. Οικονομικών, των καθηγητών σε διαθεσιμότητα, των απεργών της Κοκα Κολα και των εργαζομένων της ΕΡΤ στην Αριστοτέλους.



"Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα και μας προξενεί κατάπληξη το γεγονός ότι η απομάκρυνση των stand έγινε χωρίς καμία συνεννόηση μαζί μας και εσπευσμένα, ενώ είναι γνωστό ότι στο συγκεκριμένο χώρο βρισκόμαστε, εδώ και πολλούς μήνες, με άλλους εργαζόμενους («Σχολικοί φύλακες», «καθαρίστριες», «εργαζόμενοι της ΕΤ3»). Δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση να ικανοποιήσουμε τις «αισθητικές ευαισθησίες» της δημοτικής αρχής και να τοποθετούσαμε ένα νέο καλαίσθητο, κατά την κρίση τους, stand στο χώρο.
Από τη δημοτική αρχή της πόλης μας περιμένουμε μεγαλύτερη οξυδέρκεια σε ζητήματα απασχόλησης και ανάπτυξης, εκτός εάν οι τοπικοί άρχοντες αδιαφορούν πλήρως για την «απορρόφηση» του εργοστασίου της Coca Cola κάπου στα Βαλκάνια και την απώλεια θέσεων εργασίας" αναφέρουν οι εργαζόμενοι της Κόκα κόλα 3ε στην ανακοίνωση τους.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54