"Παπάγια μάντολες" το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου από το ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου

Τη θεατρική παράσταση "Παπάγια Μάντολες"* του Αντώνη Κρύσιλα παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ, στο Ομήρειο Π.Κ. του Δήμου Χίου, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:30, με είσοδο ελεύθερη. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιώργος Πάχος. Ερμηνεύει ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης.

Το έργο "Παπάγια Μάντολες" ξεχώρισε ανάμεσα από 107 θεατρικά έργα που συμμετείχαν  στον "2ο πανελλήνιο διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού έργου" που οργάνωσε το ΔΗΠΕΘΕ Β.Α. το 2014.

Αφορά σε μια μαύρη κωμωδία όπου ένας φυλακισμένος σεφ διηγείται την ιστορία του και την πορεία από τη δόξα ως τη φυλακή, καυτηριάζοντας τη σημερινή καθημερινότητα και τα κακώς -πολιτικά και κοινωνικά- κείμενα. Το έργο απασχολείται με όσα συμβαίνουν γύρω μας από την αρχή της κρίσης έως σήμερα.

Ο ήρωάς του μιλά για όλους εκείνους που δεν τόλμησαν να μιλήσουν, διαμαρτύρεται για όσους δεν τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν και εκδικείται στη θέση τους. Πριν την παράσταση -σε μια σύντομη τελετή-, θα βραβευθεί ο συγγραφέας κ. Κρύσιλας Αντώνης από τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Β.Α. κ. Βουρνού Εμμανουήλ. Ακολούθως θα αποδοθεί έπαινος στο συγγραφέα κ. Σφάλη Αντώνη για το έργο «Το φαινόμενο της Σήραγγας» (διακρίθηκε στον ίδιο διαγωνισμό), ενώ οι απόφοιτοι των Θεατρικών Εργαστηρίων 2011 - 2014, θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης των σπουδών τους.





Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54