Νέα κινητοποίηση για αποτροπή πλειστηριασμού στη Νέα Ιωνία - σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 15.45μμ

Συνεχίζονται και αυτή την Τετάρτη 18/3,  οι πλειστηριασμοί σπιτιών και οικοπέδων συμπολιτών μας  αφού η ανακοινωθείσα σχετική απαγορευτική νομοθετική ρύθμιση ακόμη δεν έχει τεθεί σε ισχύ. Έτσι στο Ειρηνοδικείο Ν.Ιωνίας 1 σπίτι, 2 οικόπεδα με κτίσμα και 1 αποθήκη βγαίνουν στο σφυρί από Τράπεζες.


Φορείς και πολίτες της Ν.Ιωνίας που συστηματικά έχουν εμποδίσει σχετικούς πλειστηριασμούς καλούν όλους να συγκεντρωθούν και πάλι, την Τετάρτη 18/3 στις 3.45 στο Ειρηνοδικείο Ν.Ιωνίας (εμπ. Κέντρο IONIA CENTER) για να εμποδίσουν τα διάφορα κοράκια να επωφεληθούν από τη δυστυχία των συνανθρώπων μας.

Τα ακίνητα που είναι προς πλειστηριασμό δεν είναι μεν πρώτη κατοικία, αλλά είναι περιουσίες συνανθρώπων μας που επλήγησαν από την κρίση που άλλοι δημιούργησαν και τώρα αδυνατούν να πληρώσουν.

Εξάλλου οι τράπεζες έχουν με την αναχρηματοδότηση εξοφληθεί πλήρως με δάνεια που καλούνται να καταβάλλουν οι φορολογούμενοι πολίτες.

Επίσης στα σκαριά είναι νομοθετική ρύθμιση για ρυθμίσεις προσωπικών, στεγαστικών και επαγγελματικών δανείων και όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι τράπεζες τρέχουν να προλάβουν πιθανές ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους οφειλέτες.

Πρώτη ή δεύτερη κατοικία,οικόπεδο ή κατάστημα δεν έχει καμία σημασία, οι πλειστηριασμοί πολιτικά, ηθικά, οικονομικά, νομικά είναι άδικοι και όσοι αδρανούν φέρουν ευθύνη.

Πηγή: http://www.ionianet.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54