ΠΟΕΕΠ: 24ωρη απεργία στις 4 Ιουνίου

Στο πλευρό των απεργών της Coca Cola 3E, η πανελήνια ομοσπονδία εργατούπαλλήλων εμφιαλωμένων ποτών (ΠΟΕΕΠ). Επισυνάπτουμε το απεργιακό της εξώδικο:

Απευθύνεται σε κάθε αρμόδιο Δικαστήριο και Αρχή

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ

Της «ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΠΟΤΩΝ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (Φιλίππου 43) και εκπροσωπείται νόμιμα.

Π ρ ο ς

1.     Τον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ», που εδρεύει στην Αθήνα και        εκπροσωπείται νόμιμα.

2.     Τον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη  

       (Πλατεία   Μοριχόβου 1) και εκπροσωπείται νόμιμα.

3.     Την «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΙΝΩΝ   ΠΟΤΩΝ»,   που  εδρεύει στην Αθήνα (Ζαχ. Παπαντωνίου 54-58) και εκπροσωπείται νόμιμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:1) Υπουργούς: Εργασίας & Μακεδονία -Θράκης

                                   2) Πολιτικά Κόμματα & Αρμόδιους Φορείς

                                   3) Συνδικάτα   4) Μ.Μ.Ε.

Θεσσαλονίκη 20 Μάη 2015

Κύριοι,

Η Διοίκηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών στην τακτική συνεδρίαση της στις 25/4/2015 αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου των τυποποιημένων τροφίμων και ποτών την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 από ώρα 00.01΄ έως τις 24.00.

Η απεργία πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη πρακτική κωλυσιεργίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.) κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 στην έδρα του Σ.Ε.Β., όπου η εργοδοτική πλευρά εμφανίστηκε με εμφανή στόχο να τορπιλίσει τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, κάτι που επέτυχε με την παρελκυστική τακτική της.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο χώρο του δικαστικού μεγάρου της Αθήνας ώρα 08.00, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους δικαζόμενους απεργούς της Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης, από τους οποίους η πολυεθνική εταιρεία ζητά αποζημίωση ένα (1) εκατομμύριο ευρώ για ηθική βλάβη προκειμένου να τους τρομοκρατήσει και να τους εξαναγκάσει να εγκαταλείψουν το δίκαιο αγώνα τους.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα αυτή την εξώδικο προς αυτούς που απευθύνεται για να την γνωρίζουν και για τις νόμιμες συνέπειες να την αντιγράψει ολόκληρη στο επιδοτήριο του.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54