Σάμος: Διαδηλώνουν οι συνταξιούχοι

Κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση της 11ης Ιουνίου από το Σωματείο Συνταξιούχων Σάμου:

"Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου, καλεί τα μέλη του και όλους τους συνταξιούχους από ταμεία μισθωτών ιδιωτικού τομέα, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που θα γίνει στις 11 Ιούνη, στις 7.30 το απόγευμα στη πλατεία Καρλοβάσου.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τις νέες συμφωνίες που δήθεν αντιπαλεύει, αλλά που θα εφαρμόσει στο τέλος μαζί με τη τρόϊκα, ετοιμάζει νέα αντιλαϊκά μέτρα για το λαό. Η συμφωνία μνημόνιο που ετοιμάζονται να υπογράψουν θα οδηγήσει ακόμα περισσότερο μεγάλα τμήματα εργαζομένων και συνταξιούχων στην ανεργία και τη φτώχεια. Ενώ οι το πολυεθνικό κεφάλαιο, οι τραπεζίτες και οι εφοπλιστές θα συνεχίσουν να μαζεύουν υπερκέρδη από τα προνόμια των μνημονίων.

Οι συνταξιούχοι θα δεχτούν για άλλη μια φορά επίθεση στο εισόδημά τους. Θα έχουμε περαιτέρω χειροτέρευση της Δημόσιας και Δωρεάν παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αφού συνεχίζουν να κλέβουν τα αποθεματικά των ταμείων και τις εισφορές μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
•    Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης.
•    Κάτω τα χέρια από τα αποθεματικά των ταμείων. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα
•    Δημόσια & δωρεάν υγεία για όλο το λαό.
•    Η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας στη Σάμο είναι ανύπαρκτη. Ο ΕΟΠΥΥ δεν μας παρέχει ούτε γιατρούς ούτε εξετάσεις δωρεάν.
•    Ζητάμε από την κυβέρνηση την άμεση πρόσληψη γιατρών όλων των ειδικοτήτων στο ΠΕΔΥ Σάμου & προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού για την πραγματοποίηση εργαστηριακών εξετάσεων, έτσι ώστε να λειτουργήσει ως Κέντρο ΠΦΥ αστικού τύπου.
•    Πρόσληψη αγροτικών γιατρών και στελέχωση των περιφερειακών ιατρείων.
•    Πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, για την κάλυψη όλων των κενών θέσεων και ειδικοτήτων, στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και Νοσοκομείο.
•    Άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ ώστε να καλύπτεται όλο το νησί 24 ώρες το 24ωρο.

ΟΛΟΙ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ τη ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΗ
7.30 μ.μ στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ".
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54