Συγχαρητήρια επιστολή της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ ΡΙΚ προς την ΠΟΣΠΕΡΤ για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

Πρόεδρο Εργαζομένων ΕΡΤ

Κύριο Παναγιώτη Καλφαγιάννη,

11/6/2015

Κύριε πρόεδρε,

Σήμερα είναι μια μεγάλη και ιστορική μέρα. Δύο χρόνια μετά την αντιδημοκρατική και αδιανόητη απόφαση της τότε ελληνικής κυβέρνησης να κλείσει τη Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, ο αγώνας που με αξιοζήλευτο σθένος και αυταπάρνηση διεξαγάγατε έφερε τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα. Το σήμα της ΕΡΤ είναι πλέον στις οθόνες των ελλήνων σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η ΕΡΤ επέστρεψε.

Εκ μέρους των στελεχών και των μελών της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ ΡΙΚ σας εκφράζουμε τον απεριόριστο θαυμασμό μας για όλα όσα κάνετε τα δύο αυτά χρόνια υπερασπιζόμενοι την εργασία, τη δημοσιογραφική δεοντολογία και τον επαγγελματισμό σας. Πάνω από όλα όμως υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπεια σας, τους αγώνες του ελληνικού λαού, τον πολιτισμό, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Κύριε πρόεδρε,

Γνωρίζουμε ότι έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα. Παραμένουν ακόμα να γίνουν αρκετά έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση της λειτουργίας και των δομών της ΕΡΤ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όπως ανοικτή παραμένει και η αποκατάσταση των εργασιακών δικαιωμάτων όπως αυτά απορρέουν από τις συλλογικές συμβάσεις και τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Να ξέρετε ότι όπως πάντα θα είμαστε   στο πλευρό σας έτσι που οι αγώνες σας να δικαιωθούν πλήρως. Σας παρακαλούμε όπως μεταφέρετε τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας σε όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ.


Κώστας Κώστα
Γραμματέας ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ ΡΙΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54