«Ύβρις» για το λαό της Ηλείας και για τον κόσμο της Αριστεράς η συμμετοχή του Τσίπρα στα εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη

  • ΣΧΕΔΙΟ Β
  • Δευτέρα, 27 Μαρτίου εγκαινιάζεται στην Αμαλιάδα το Μουσείο Μπελογιάννη. Η   συμμετοχή του Τσίπρα είναι προσβολή   και πρόκληση πρώτα – πρώτα για το λαό της Ηλείας , που βλέπει να καταστρέφεται όχι μόνο η αγροτική παραγωγή του πλούσιου κάμπου του Νομού τους, αλλά και να χάνει την περιουσία τουαπό τη δυσβάκτακτη φορολογία που τους έχει επιβάλει η κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ.  Δεύτερο για τον κόσμο της Αριστεράς,γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα εκμεταλλεύθηκε τα οράματα και τις ελπίδες του, για να επιβάλει την πιο σκληρή αντιλαϊκή πολιτική, ξεπερνώντας κατά πολύ όλες τις προκάτοχες μνημονιακές κυβερνήσεις.
  • Το ΣΧΕΔΙΟ Β καταδικάζει τη συμμετοχή του ΤΣΊΠΡΑ στα εγκαίνια στο σπίτι του εκτελεσμένου αγωνιστή της αριστεράς που «επέλεξε» το εκτελεστικό απόσπασμα, για να μείνει πιστός στις ιδέες τουκαινα μην υπογράψει δήλωση. Είμαστε βέβαιοι ότι λαός της Ηλείας θα εκδηλώσει ειρηνικά τη διαμαρτυρία του ενάντια σ’ ένα πρωθυπουργό που έχει ξεπουλήσει τη χώρα μας. Που έχει ευτελίσει και ευτελίζει καθημερινά με την πολιτική του τα οράματα της Αριστεράς. Που καταφεύγει σε επικοινωνιακές φιέστες, για να σκεπάσει την υποκρισία του και την εξαπάτηση των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων.
  • Ο   διαπρύσιος κήρυκας και ο πιο πρόθυμος εκτελεστής της πολιτικής των μνημονίων Ε.Ε – ΔΝΤ δεν μπορεί να είναι ανάμεσα σ’ αυτούς που θα τιμήσουν έναν αγωνιστή της Αριστεράς του αναστήματος του Μπελογιάννη.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54