Καποδιστριακός Αγώνας Δρόμου την Κυριακή 13 Μαΐου από το ΕΚΠΑ

Τον 2ο αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων και τον περιπατητικό δρόμο 4 χιλιομέτρων, με τίτλο «2ος Καποδιστριακός Δρόμος 2018», διοργανώνουν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στην Πανεπιστημιούπολη (Ιλίσια - Ζωγράφου), το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και των δήμων Ζωγράφου και Καισαριανής.

Εκκίνηση και των δύο αγώνων είναι στις 10:00 π.μ. με αφετηρία την αρχή του δρόμου που οδηγεί στο κλειστό γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης, πίσω από τη φοιτητική εστία των Ιλισίων, είσοδος από οδό Ούλωφ Πάλμε.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Ε.Κ.Π.Α. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ «2ου ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2018» ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Κυριακή 13 Μαΐου 2018 

Ενημερωτικά σημειώνεται ότι:
από τις 8 π.μ. έως τις 9:30 π.μ. στη Γραμματεία των αγώνων, οι συμμετέχοντες θα συνεισφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας ή εναλλακτικά αντίτιμο 5 ευρώ που θα διατεθεί στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου» για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στον χώρο εκκίνησης - τερματισμού θα γίνεται ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών, στο πλαίσιο της υπογραφής συμφώνου συνεργασίας με την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».


Αφίσα

Πρόγραμμα​​​​​​​
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12/05/2018 - 14:07