Στο δεύτερο γύρο ενάντια σε αυτούς που έριξαν το "μαύρο" στην ΕΡΤ και αλλού

Ανοιχτή επιστολή μέσω της τοπικής εφημερίδας ΖΩ και την ηλεκτρονική της έκδοση, με την οποία γνωστοποιεί τη στήριξή της στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής, δημοσιοποίησε η Κατερίνα Ιωαννίδου, εργαζόμενη στο ertopen, που στον πρώτο γύρο ήταν υποψήφια δημ. σύμβουλος με την παράταξη "Ελπίδα", η οποία δεν πέρασε στο δεύτερο γύρο.

Τον Ηρακλή Γκότση επιλέγει για τη δεύτερη Κυριακή η Κατερίνα Ιωαννίδου




Τον Ηρακλή Γκότση επιλέγει για τη δεύτερη Κυριακή η Κατερίνα Ιωαννίδου. Το μήνυμά της έχει ως εξής: "Η Κυριακή πλησιάζει... Πρέπει να επιλέξουμε για το Δήμο που αγαπάμε... Μετά από πολύ σκέψη... για τον Β΄Γύρο... πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε Γκότση (όχι την καλύτερη επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ)... προσωπική μου άποψη αυτό... και τον κο Μανούρη... Αν θέλετε να μιλήσω με το χέρι στην καρδιά θα έλεγα ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ... Ψηφίζω Τσοπανίδη Γιώργο πάλι και πάλι, γιατί είναι ο μόνος που εμπιστεύομαι απόλυτα... Δεν πάμε όμως εμείς β΄γύρο.. Δυστυχώς όχι για μας... Εμείς άλλωστε συνεχίζουμε αγωνιστικά γιατι η παράταξή μας ήρθε για να μείνει.... Αλλά για τους δημότες δυστυχώς που δεν μας επέλεξαν.

Δηλαδή έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στις λογικές της κυβερνητικής πολιτικής και των εκφραστών της, που με τα μνημόνια... Κι όχι μόνον (ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ), έριξαν μαύρο στις ζωές μας και στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός εναλλακτικού προοδευτικού μετώπου... Με την ελπίδα να ωφεληθεί τελικά ο πολίτης της Νέας Ιωνίας, όσον αφορά τον δήμο μας. Ως άνθρωπος ανέκαθεν προοδευτικός και κόντρα στα μνημόνια, επιλέγω σαφώς για τη δεύτερη Κυριακή στις δημοτικές εκλογές της Νέας Ιωνίας ΕΝΟΤΗΤΑ και τον Ηρακλή Γκότση".

Κατερίνα Ιωαννίδου


Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24/05/2014 - 15:39