Πάγκαλος: Αξιολογότατος ο Γκίκας Χαρδούβελης, πολύ καλός άνθρωπος ο Βορίδης

To εγκώμιο πολλών από τους νέους υπουργούς της κυβέρνησης, έπλεξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στον Βήμα FM ο πρώην υπουργός είπε ότι είναι αξιολογότατος ο νέος υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, πολύ δραστήριος πολιτικά ο Αργύρης Ντινόπουλος, ενώ «πάρα πολύ καλό άνθρωπο» χαρακτήρισε τον νέο υπουργόΥγείας καταλογίζοντάς ωστόσο στο Μάκη Βορίδη ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει υπερβολικά και απαράδεκτα ευέλικτος και πήγαινε «με το λαό», σε περιπτώσεις όπως της Κερατέας ή της κατασκευής του τζαμιού στην Αθήνα. Ο Θ. Πάγκαλος, επανέλαβε ότι το μνημόνιο είναι ευκαιρία,διότι όπως είπε "μας αναγκάζει να μη βάζουν όποιον θέλουμε στο υπουργείο Οικονομικών ή στο Ανάπτυξης".



Για τον Ανδρέα Λοβέρδο, διατύπωσε ενστάσεις, γιατί ενώ έχει μακρά διαδρομή και έχει όπως είπε κάνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις είναι «είναι μάλλον ένας πολιτικός παλαιάς και δοκιμασμένης εμβέλειας. Πρέπει να δοκιμαστούν νέοι κάποια στιγμή» ανέφερε.

Σχολιάζοντας την απομάκρυνση του κ. Τσαφτάρη από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τόνισε πως ήταν ίσως ο πιο επιτυχημένος και ένας λόγος για να είναι περήφανο το ΠΑΣΟΚ.

Ο Θ. Πάγκαλος, συνέδεσε τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης, με την προσπάθεια εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας εκτιμώντας ότι οι εκλογές μπορεί να μην αργήσουν.

«Θα κάνει προσπάθεια ο κ. Σαμαράς να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά αντιμετωπίζει την προοπτική να μην έχει 180 έδρες και να πάει σε εκλογές σε 6μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά

Πηγή: Ναυτεμπορική
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54