Πασοκικό το ΥΠΟΙΚ και τα υπουργεία που μοιράζουν λεφτά δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης

«Πέρασε του Βενιζέλου - Στο ΠΑΣΟΚ τα υπουργεία που μοιράζουν λεφτά» δηλώνει ο Νικήτας Κακλαμάνης

Την άποψη ότι ιισχυροποιείται το σημιτικό-γερμανικό μπλοκ στην κυβέρνηση και ότι «πέρασε του κ. Βενιζέλου» καθώς δεν έχει σημασία πόσα υπουργεία πήρε αλλά ποια» εξέφρασε μιλώντας στον Bήμα FM, o Νικήτας Κακλαμάνης. «Το οικονομικό υπουργείο είναι πασοκικό. Πασοκικότατο! Με Σημίτη-Γερμανία. Άποψή μου είναι αυτή. Υπουργείο Υποδομών, στο οποίο μοιράζονται λεφτά – με την καλή έννοια το λέω και δεν υπονοώ τίποτα: ΠΑΣΟΚ. Υπουργείο Ενέργειας, που μοιράζονται λεφτά: ΠΑΣΟΚ. Βάλανε και στο Υγείας αναπληρωτή, κάτω από τον Βορίδη, που παίρνει όμως όλες τις αρμοδιότητες, τον φίλο μου τον Λεωνίδα Γρηγοράκο. ΠΑΣΟΚ, δηλαδή».



Σχολιάζοντας την επιλογή Χαρδούβελη, είπε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας επέβαλε τον εκλεκτό του, με τον οποίο θα αποτελέσει «πολύ ισχυρό δίδυμο» από τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Αναφορικά με την απομάκρυνση Χατζηδάκη από το υπουργείο Ανάπτυξης, αναγνώρισε δίκιο στον Πρωθυπουργό γιατί όπως είπε «απέτυχε η πολιτική που ακολουθήθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης» ενώ για τον Άδωνι Γεωργιάδη, παρατήρησε ότι «όπως έστρωσε, κοιμήθηκε» καθώς έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά.

Πηγή: Ναυτεμπορική
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10/06/2014 - 16:14