Ο Δημήτρης Στρατούλης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Αθηνών, σήμερα στις 9 το πρωί στην ΕΡΤopen

O Δημήτρης Στρατούλης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Αθηνών, σήμερα 21 Ιανουαρίου, στις 9 το πρωί στο στούντιο της ΕΡΤopen από το  Ά πρόγραμμα της ΕΡΑ Αθηνών, θα μιλήσει, με την Στεφανία Χαρίτου και τον Γιώργο Γιουκάκη.
Συντονιστείτε με την ενημέρωση στην ανοικτή ΕΡΤ, με το ραδιόφωνο σας, από τους 91,8 στην Αττική ή από τις κατά τόπους συχνότητες των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα και από τα βραχέα κύματα σε ολόκληρο τον κόσμο ή μέσω της ertopen.com. διαδικτυακάεδώ: http://www.ertopen.com/radio.

Ο Δημήτρης Στρατούλης του Ιωάννη γεννήθηκε το 1958 στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Αθήνας, διδάκτορας εργασιακών σχέσεων στο Γενικό Τμήμα Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται στην Υποδιεύθυνση Εργατικών Θεμάτων (Εργατική Νομοθεσία) του ΟΤΕ.

Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ. Διετέλεσε εκπρόσωπος των εργαζομένων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Αντιπροσωπευτικής Συνέλευσης Κοινωνικού Ελέγχου του ΟΤΕ, καθώς επίσης μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, Γραμματέας Κοινωνικής Πολιτικής της.

Στέλεχος του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ από την ίδρυσή του τον Φεβρουάριο του 2003 και της οργανωτικής επιτροπής του 4ου ευρωπαϊκού κοινωνικού φόρουμ, που έγινε στην Αθήνα τον Μάη του 2006.

Μέλος – ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ – στην Εθνική Επιτροπή Δικαιωμάτων του ανθρώπου και του ΛΑΕΚ (Λογαριασμός για την ανεργία και την επαγγελματική κατάρτιση).

Είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ και υπεύθυνος εργατικής Πολιτικής του. Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ από το πρώτο συνέδριό του, το 1991. Διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ πριν από το 1991.

Συγγραφέας, του βιβλίου «Οι εργασιακές σχέσεις στη δίνη του νεοφιλελεύθερου τυφώνα» (Ελληνικά Γράμματα, 2005), επίσης μαζί με άλλους του βιβλίου «Ανεργία και απασχόληση στην Ελλάδα» (Σύγχρονη Εποχή, 1991) καθώς και πλήθους επιστημονικών, πολιτικών και συνδικαλιστικών άρθρων σε εφημερίδες και περιοδικά για ζητήματα των εργασιακών σχέσεων, της απασχόλησης, των κοινωνικών πολιτικών και της κοινωνικής ασφάλισης.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54