Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο ΣΕΦ: Θα επιβάλλουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, η οποία διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εν όψει των εκλογών της Κυριακής.

Την ανάγκη συγκρότησης μίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, με τη συμμετοχή υγιών στελεχών από όλες τις πλευρές, υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος, από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης των ΑΝΕΛ στο ΣΕΦ.

«Θα επιβάλλουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με υγιή στελέχη από όλες τις πλευρές. Δεν θα επιτρέψουμε προεκλογική περίοδο ως τον Οκτώβριο με τον Ερντογάν να απειλεί» τόνισε, μεταξύ άλλων.

 

Και πρόσθεσε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στην πρωτοπορία και η εγγύηση της ασφάλειας του ελληνικού λαού. Για να λήξουμε τον εμφύλιο, για να επιστρέψουν τα παιδιά μας, για την Ελλάδα, για την ενότητα του έθνους, για τη φωνή της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο».

Όσον αφορά τις κάλπες της Κυριακής, διευκρίνισε ότι «δεν εκλέγουμε κυβέρνηση, αλλά ψηφίζουμε για να ακουστεί η φωνή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Υπενθύμισε δε, ότι οι ΑΝΕΛ «παλεύουν για μια δίκαιη ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική και για τα εθνικά θέματα», ενώ διαβεβαίωσε ότι θα προστατεύσουν «την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε μια Ευρώπη των ίσων».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να εξάρει τον ρόλο των ΑΝΕΛ ως δύναμη σταθερότητας, διαμηνύοντας ότι «το 5% του ελληνικού λαού μπόρεσε να κρατήσει την πατρίδα όρθια».



Πηγή ://sputniknews/

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54