Live streaming η πρεμιέρα του Kung Fury

Λίγες ώρες έμειναν για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της Laser Unicorns, Kung Fury. Πρόκειται για μια ταινία που ξεκίνησε να χρηματοδοτείται μέσω του Kickstarter και με 200.000$ στόχο ξεπέρασε τελικά τα 630.000$. Η ταινία είναι ενας άνευ όρων φόρος τιμής στις ταινίες δράσης και πολεμικών τεχνών της δεκαετίας του '80.

Ολόκληρη η ταινία:
{youtube}
bS5P_LAqiVg|600|400{/youtube}

Το Kung Fury με ελληνικούς υπότιτλους:

O πρωταγωνιστής της ταινίας, ένας επαναστάτης kung fu - αστυνομικός από το Μαϊάμι των '80s, βάζει στόχο να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και να εξολοθρεύσει τον μεγαλύτερο δάσκαλο kung fu όλων των εποχών αλλά και επικίνδυνο εγκληματία, τον Αδόλφο Hitler, a.k.a. Kung Fuhrer, για να εκδικηθεί τη δολοφονία του φίλου του από τον ηγέτη των Ναζί.

kung1.jpg

Ένα λάθος στην χρονομηχανή θα τον στείλει αρκετά πίσω στο χρόνο, στην εποχή των Βίκινγκ. Με τη βοήθεια ενός θηλυκού Βίκινγκ και του Νορβηγού θεού Thor, ο Kung Fury θα παλέψει ώστε να πετύχει το σχέδιο του, μέχρι την εξόντωση του Τρίτου Ράιχ, μια για πάντα.

Θηλυκοί Βίκινγκς με πολυβόλα, δεινόσαυροι, μεταλλαγμένοι κακοί, Θορ, νερντ φρικιά, arcade video games - καμπίνες που γίνονται ρομπότ, Triceracop, ναζί ζόμπι, χωροχρονικές δίνες και ταξίδια στο χρόνο μέσω ενός Sinclair ZX Spectrum και ενός MicroBee από την Αυστραλία με τη βοήθεια ενός PowerGlove για NES, τερματίζουν τις ψηφιακές δυνατότητες των οπτικών εφέ για να μας δώσουν αισθητική βιντεοκασέτας και arcade video gaming, ένα μείγμα από Karate Kid, Knight Rider, Χελωνονιντζάκια, American Ninja, Miami Vice, Back to the Future, Terminator, No Retreat No Surrender, Street Fighter, Mortal Kombat, με επιρροές από το Drive και το Hotline Miami αλλά και την δεύτερη σεζόν του Danger 5, συνθέτοντας μια ρετρό φαντασίωση που γέννησε το διαδίκτυο.

kung-fury-2.jpg

Ο σκηνοθέτης βρήκε στο πρόσωπο του «Ιππότη της Ασφάλτου» David Hasselhoff ένα τεράστιο σύμμαχο στην προσπάθειά του να διαφημίσει την ταινία. Το promo τραγούδι True Survivor έγινε viral μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.Το videoclip, στο οποίο ο David Hasselhoff δεν τραγουδά μόνο αλλά και καβαλάει δεινόσαυρους, το σκηνοθετεί ο ίδιος ο Sandberg.

Το σουηδικό Kung Fury, διάρκειας μόλις 30 λεπτών, του Ντέιβιντ Σάντμπεργκ, συμμετείχε στο... φεστιβάλ Καννών στο παράρτημα του Δεκαπενθήμερου Σκηνοθετών.

kung-fury-movie-kickstarter-project.jpg

Ι.Β.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30/05/2015 - 17:17