Νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από τα Γιάννενα

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ νίκησε στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ με 2-0 στο τελευταίο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Τα τέρματα πέτυχαν ο Λούκας στο 83’ με πέναλτι και ο Λάζαρ στο 87’, ενώ ο ΠΑΣ τελείωσε το παιχνίδι με δέκα λόγω αποβολή τους Μπέριου στο 83’ στη φάση του πέναλτι.

Με το ξεκίνημα του αγώνα ο ΠΑΟΚ άγγιξε το γκολ στο 1ο λεπτό όταν ο Στοχ από το ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 4’ ο Βελλίδης είπε «όχι» σε διαδοχικά σουτ των Λούκας και Στοχ, ενώ ο ΠΑΣ έκανε αισθητή τη παρουσία του επιθετικά στο 14’ όταν ο Ίλιτες μπήκε στη περιοχή αλλά ο Γλύκος μπλόκαρε. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 40’όταν από λάθος του Κατσουράνη ο Ίλιτς βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο αλλά το πλασέ του έφυγε έξω. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Σαλπιγγίδης σούταρε από πλάγια θέση αλλά χωρίς να βρει στόχο.

Μοιρασμένο ήταν το ματς και στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να χάνει ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 56’ σε σουτ του Στοχ όπου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Ο ΠΑΣ στο 69’ προβλημάτισε τον Στέφενς καθώς ο Ντε Βινσέντι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ του έφυγε μόλις άουτ από τα δοκάρια του Γλύκου. Στο 81’ ο Μπέριος ανέτρεψε τον Νέτσιντ στη περιοχή και αποβλήθηκε, ο Λούκας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και σκόραρε για το 1-0 και στο 87’΄ο Λάζαρ με σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «Γ» για το τελικό 0-2.

Κίτρινες: 18' Κολοβέτσιος, 25' Κοροβέσης, 47' Λίλα - 23' Κατσουράνης, 37' Νίνης, 70' Σπυρόπουλος

Κόκκινες: 83' Μπέριος

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα (84' Βισέντο), Κολοβέτσιος, Μπέριος, Μιχαήλ (73' Ντάσιος), Τσουκαλάς (90' Σκόνδρας), Λίλα, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης, Ίλιτς

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας, Νίνης (42' λ.τρ. Γεωργιάδης), Στοχ (76' Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (58' Νετσιντ)

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54