Νέες διαδηλώσεις στη μνήμη του Αλέξη

Νέες διαδηλώσεις πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Στα Προπύλαια βρίσκονται ήδη αρκετοί διαδηλωτές, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωινό μαθητικό συλλαλητήριο, που έγινε στόχος χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και χημικών από τα ΜΑΤ, ενώ έγιναν περισσότερες από 30 προσαγωγές.

 

Πορείες φοιτητών, αντιεξουσιαστικών κινήσεων και οργανώσεων της Αριστεράς γίνονται και στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Πάτρα και άλλες πόλεις.

Στη Θεσσαλονίκη στις 6 το απόγευμα διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα και πορεία από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, φοιτητικούς συλλόγους, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την ΚΕΕΡΦΑ, και κινήσεις του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο Βόλο πραγματοποιείται πορεία από το θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πέμπτη επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου. Ανακοινώσεις - κάλεσμα για συμμετοχή έχουν εκδώσει το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και το Εργατικό Επαναστατικό κόμμα.

Στην Πάτρα, η διαδήλωση έχει επίκεντρο το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών που βρίσκεται στην οδό Κορίνθου.

Στο Αγρίνιο, οι διαδηλωτές συγκεντρώνονται στην πλατεία Δημάδη από την Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγρινίου.

Στην Καρδίτσα διοργανώνεται συγκέντρωση στις 7 μμ στην κεντρική πλατεία από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καρδίτσας ενώ την ίδια ώρα κάλεσμα απευθύνει η Αντιφασιστική Συσπείρωση Άρτας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06/12/2013 - 18:15